Vrei sa incepi o afacere? Ai aici 3 exemple de afaceri de viitor pentru buget redus

Advertorial
Joi, 21 Martie 2019, ora 13:22
29707 citiri
Vrei sa incepi o afacere? Ai aici 3 exemple de afaceri de viitor pentru buget redus

Un studiu recent a aratat ca mai mult de unul din trei romani cu varsta sub 35 de ani se gandesc sa porneasca o afacere.

Ce ii impiedica totusi sa nu treaca de stadiul acesta de gandire pentru a-si transforma ideile in realitate? Este un raspuns simplu - bugetul de inceput.

Tu de cate ori te-ai gandit la o afacere dar ai renuntat din cauza bugetului. Eu am facut-o de prea multe ori sa mai pot numara.

Astazi am pentru tine 3 exemple de afaceri pentru care nu ai nevoie de multe zerouri pentru a o incepe.

1. Profita de cresterea industriei de autovehicule electrice

Stiu ca poate te gandesti: Cum poate fi asta o afacere pe care sa o poti incepe cu un buget redus? Masinile electrice sunt foarte scumpe. Nu imi permit sa incep afacerea asta.

Nu uita! In aceasta afacere nu exista doar masini electrice, sunt multe alte nise pe care le poti accesa.

Pentru a afla problemele cu care se confrunta soferii masinilor electrice, poti vorbi direct cu ei, cu siguranta sunt unele pe care le poti rezolva chiar tu prin deschiderea unei afaceri in acest sens.

Una dintre problemele majore in aceasta industrie este numarul foarte mic de statii de incarcare iar acest lucru devine chiar o provocare pentru cei care au astfel de masini.

Cum suna ideea aceasta - reseller sau importator al statiilor de incarcare al masinilor electrice? Avand in vedere ca aceasta industrie este la inceput si va creste tot mai mult? Eu nu as mai sta pe ganduri!

2. Consilier de imagine

De aceasta afacere te poti apuca oricand, chiar daca nu sti nimic despre moda, croieli, etc; exista tot felul de cursuri pe care le poti face, ce te vor ajuta in acest sens.

In Romania sunt foarte putini oameni care lucreaza in acest domeniu, ceea ce inseamna ca cererea nu este acoperita mai deloc de catre oferta.

Ce trebuie sa faci pentru a deveni consilier de imagine?

In primul rand iti trebuie o forma legala prin care sa atesti ca poti exercita aceasta meserie, apoi ai nevoie de cateva cursuri sau training-uri.

Apoi iti trebuie un nume si un slogan pentru business-ul tau, un website, urmand sa faci cateva investitii in marketing si promovare.

Ce face un consilier de imagine?

Aici este partea distractiva:

● Servicii de stilism personal

● Sesiuni de personal shopping

● Activitati de consultanta de imagine pentru corporatii

3. Consultant pentru protectia muncii

Daca iti place ca legea sa fie de partea ta, atunci aceasta afacere este perfecta pentru tine.

Este una dintre cele mai profitabile afaceri posibile fiindca orice firma are nevoie de acest tip de documente implicit de un consultant pentru protectia muncii.

Investitia de inceput este una minima, tu ai nevoie doar de o forma legala, un sediu unde sa iti desfasori activitatea (acest lucru fiind optional), o platforma online pentru a ajunge mai usor la clientii tai sau la potentialii clienti si o investitie mica in marketing.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Xiaomi se pregătește să lanseze modelul 14T Pro. Cu ce specificații vine
Xiaomi se pregătește să lanseze modelul 14T Pro. Cu ce specificații vine
Xiaomi se pregătește să lanseze modelul 14T Pro, o variantă mai accesibilă a seriei sale flagship, care promite performanțe de top cu mici compromisuri pentru a menține prețul accesibil....
Interzicerea închirierii locuințelor în blocurile cu bulină. Expert: "Sunt multe clădiri la fel de vulnerabile"
Interzicerea închirierii locuințelor în blocurile cu bulină. Expert: "Sunt multe clădiri la fel de vulnerabile"
Pregătirea României și a Capitalei pentru următorul mare cutremur a intrat pe agenda publică în 2024. Miercuri, 10 aprilie, edilul Nicușor Dan a anunțat un proiect pilot de evaluare rapidă...
#afaceri buget redus, #idei afaceri , #idei afaceri