Ziare.com

Ce reprezinta IMM pentru economia Romaniei?

Miercuri, 24 Aprilie 2013, ora 20:12

   

Ce reprezinta IMM pentru economia Romaniei?
"SOS IMM - Ce reprezinta IMM pentru economia Romaniei?" este conferinta care va aduce in prim plan problemele majore ale sectorului de IMM-uri si are loc marti, 14 mai, la sediul BNR, sala Mitita Constantinescu.

Intreprinderile mici si mijlocii (IMM) reprezinta sectorul care da de munca, la aproape trei milioane de angajati.

Acesta este totusi un sector fragil si supus tuturor intemperiilor economice si sufera de subfinantare cronica si stres economic maxim. Dar, cu toate acestea, IMM sunt cele care breveteaza si etaloneaza mica initiativa si (re)dimensioneaza antreprenorul roman.

Problemele cu care se confrunta acest sector vor fi dezbature in cadul evenimentului, la care va participa doamna Maria Grapini, cea care a preluat de curand portofoliul ministerului de profil.

Cardul de masa Up Dejun iti aduce discounturi de pana la 50% la categorii precum: abonamente de servicii medicale Regina Maria, curierat DPD, card de carburant OMV Petrom, produse de birotica si papetarie Lecom, solutii de digitalizare, tracking GPS flota auto de la iTrack si altele. Obtine oferta AICI!

Dezbaterile celor 3 paneluri vor fi directionate de Valentin Lazea, economistul sef al Bancii Nationale, Cristian Ionescu, Country Manager Expense Reduction Analysts si Lucian Anghel, presedintele Bursei de Valori Bucuresti.

Gea Strategy&Consulting va face o analiza care va scoate in evidenta 4 probleme majore ale sectorului IMM: rezilienta, masa critica, structura si marimea, prezentand solutii pentru remedierea diverselor probleme. Scopul final este atingerea potentialul IMM - urilor, care contribuie la cresterea economica si cresterea absorbtiei fondurilor UE 2014-2020 de catre acest sector.

Bursa de Valori va veni cu solutii concrete de finantare pentru acest sector.

Avem un activ valoros, numit IMM, cu oameni dedicati si implicati, dar care uneori nu sunt ascultati sau chiar observati. Este randul nostru al tuturor, sa fim proactivi in a sprijini solutii si domenii care sa accelereze cresterea economica, prin promovarea IMM - urilor si a valorilor pe care le reprezinta.

In ultimele 5 minute ale evenimentului, participantii vor putea castiga la Tombola cartilor de vizita diverse premii.

Pentru inregistrare la eveniment va rugam sa ne confirmati prezenta la adresa de e-mail ioana.decu@oxygen-events.ro sau telefon 021 320 30 56.
Sursa: Ziare.com

Articol citit de 1834 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
1 comentariu
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

Astea-s mai dihai ca Bursa!

P.S. Să vedem cate vor avea bani să-si achite impozitele aberante pentru anul trecut! Sau, mai bine, nu... Din păcate, dacă nu se dau niste amnistii fiscale si nu se reduc cotele de impozitare, anul acesta vom avea un număr record de falimente! Să dea Cel de Sus să nu fie asa!!!

 

Platforma pentru solutionarea online a litigiilor