Combinatul chimic Oltchim ar putea avea si el conducere privata

Marti, 19 Iulie 2011, ora 18:50
1432 citiri
Combinatul chimic Oltchim ar putea avea si el conducere privata
Foto: adevarul.ro

Combinatul chimic Oltchim Ramnicu Valcea (OLT) are sanse mari sa fie inclus pe lista companiilor de stat care vor avea management privat asa cum isi doreste Guvernul. Aceasta companie s-ar putea alatura Hidroelectrica si Companiei Nationale a Huilei (CNH), a declarat marti ministrul Economiei, Ion Ariton.

Seful Economiei a mai precizat ca lista completa va fi stabilita undeva in toamna acestui an, potrivit Mediafax. Inca de la inceputul verii, Ion Ariton spunea ca primele companii care vor incerca acest tip de conducere ar putea fi Hidroelectrica si CNH.

In mai, seful misiunii FMI la Bucuresti, Jeffrey Franks, declara ca, principalele companii de stat din Romania vor avea management privat, guvernul urmand sa angajeze o firma independenta de resurse umane. Aceasta trebuie sa fie una cunoscuta la nivel mondial, si capabila sa gestioneze cele 30-40 de companii cu capital de stat care vor urma sa aiba in conducere personal cat mai capabil de gestionare.

ANPC, atac la site-urile de comert chinezesti, Temu si Shein
ANPC, atac la site-urile de comert chinezesti, Temu si Shein
Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor (ANPC) deruleaza o actiune de verificare a site-urilor de cumparaturi si aplicatii chinezesti care functioneaza ca o piata online, Temu si...
Samsung a lansat noul model Galaxy C55. Ce specificații oferă
Samsung a lansat noul model Galaxy C55. Ce specificații oferă
Samsung a lansat, în China, noul model Galaxy C55, eveniment care a avut loc fără prea multe anunțuri spectaculoase. Telefonul este, în esență, identic cu modelul Galaxy M55, dar se distinge...
#combinatul chimic Ramnicu Valcea, #management privat , #industria