Ziare.com

Yazaki concediaza aproape 500 de angajati

Miercuri, 21 Ianuarie 2009, ora 10:20

   

Yazaki concediaza aproape 500 de angajati
Compania Yazaki, producator de cablaje pentru industria auto, a concediat 469 de angajati, in urma reducerii cu 20% a volumului comenzilor.

Potrivit directorului de resurse umane, Roxana Bogan, citata de Business Standard, majoritatea muncitorilor disponibilizati aveau contracte pe o durata nedeterminata. "Saptamana trecuta am disponibilizat 368 de persoane, majoritatea muncitori, numar care s-a adaugat altor 54 de angajati care au fost concediati in luna decembrie a anului trecut," a spus Bogan.

Compania japoneza detine o unitate de productie in Parcul Industrial Ploiesti, in care a investit peste 50 de milioane de euro. Yazaki are, in total, peste 3.600 de angajati, principalii sai clienti fiind Toyota si Ford.

Mai multe companii din industria auto din Romania au anuntat efectuarea unor disponibilizari. Printre acestia se numara Valeo, Lisa Draexmaier, Subansamble Auto, Leoni Wiring Systems Romania, SEWS Romania si Eybl Automotive Romania.

Motiveaza-ti angajatii cu mixul perfect de beneficii extrasalariale! Alege cardul de masa Up Dejun cu cost 0 si ai abonamente medicale Regina Maria de la 3 EUR/angajat. Afla mai multe AICI!

Industria auto ofera un loc de munca pentru aproximativ 200.000 de angajati, avand o cifra totala de afaceri de 10,7 miliarde de euro in 2008.

Citeste mai multe despre Yazaki disponibilizari Ploiesti
Sursa: Ziare.com

Articol citit de 3872 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
6 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

Cifre mici

Angajatii care au fost disponibilizati sunt in numar mult mai mare! Aproape triplu. cei pusi pe liber nu erau doar cu durata nedeterminata ci si cei care abia au fost angajati.

 

viitorul

mai frate tu nu citesti sa dat anunt public ,pana la sfarsitul lunii martie vor fii in total din noiembrie si pana in martie total 1000 de disponibilizari. si cred k vor mai fii disponibilizari. sa mai tina criza asta 6 luni si yazaki a plecat din romania. sefilor va tin rand la somaj.

viitorul

mai frate tu nu citesti sa dat anunt public ,pana la sfarsitul lunii martie vor fii in total din noiembrie si pana in martie total 1000 de disponibilizari. si cred k vor mai fii disponibilizari. sa mai tina criza asta 6 luni si yazaki a plecat din romania. sefilor va tin rand la somaj.

viitorul negru

mai frate pana la sfarsitul lui martie sint disponibilizati aproape 1000 de angajati.tu nu citesti ce naiba mai frate. si urmeaza alte disponibilizari. sa tina criza asta pana o pleca yazaki din romania. va tin rand la somaj.

 

DESPRE YAZAKY

Nu au fost disponibilizati numai cei cu contract nedeterminat,dar si cei cu contract determinat si gravidele.

 

despre yazaki

domnilor din conducerea YAZAKI,va mai bateti mult joc d atatia oameni kre lucreaza aici? Am inteles,k trebuie sa existe o disciplina,k nu poti sa pleci d pe o linie knd vrei tu,nici makr sa bei apa,sau sa mergi la toaleta.Bun,dar nu o sa inteleg niciodata d c trebuie sa-i alergati pe bietii oameni in jurul Jigboardurilor pina le iese sufletul.Aici nu e nevoie d oameni ci d roboti kre sa nu oboseask niciodata.Mai aveti pretentia sa lucram si corect.Credeti k se poate lucra si repede si bine??Cereti oamenilor sa-si verifice pasul de lucru.Credeti k mai are cineve timp sa-si verifice pasul de lucru dupa ce il termina??NIMENI.De ce nu micsorati planul sa putem si noi sa lucram in conditii cat de cat omenesti????

 

Platforma pentru solutionarea online a litigiilor