Ghidul pacientului - cand este starea medicala o urgenta, Clinica Masaya dispune si de consultatii online

Advertorial
Vineri, 10 Aprilie 2020, ora 15:41
8589 citiri
Ghidul pacientului - cand este starea medicala o urgenta, Clinica Masaya dispune si de consultatii online

Suntem fortati de contextul actual sa ne bazam mai mult pe telemunca si pe contact indirect cu cei din jur.

Folosim tehnologia in folosul nostru pentru a putea, cat de mult se poate, sa ne continuam viata cu rutina si nevoile ei.

Din punct de vedere medical, lucrurile sunt ceva mai delicate.

Speriati de ce se intampla, de faptul ca unii sunt mai vulnerabili pentru ca au si alte afectiuni, pandemia de coronavirus schimba modul in care poate fi realizat un consult medical.

Cand este o urgenta

Starea alterata brusc poate fi o urgenta. Ca si pana acum, nu se stie niciodata cand chiar si o persoana aparent sanatoasa are nevoie de servicii medicale de urgenta.

Pentru cei care sunt pacienti ai medicilor de la Clinica Masaya consultul online poate fi lamuritor.

Vorbim despre faptul ca odata sistate serviciile, suspendata activitatea medicala, pacientii se vad nevoiti sa apeleze la serviciile de urgenta de la spitalele judetene.

Consultul online nu va tine loc de interventiile de urgenta, insa medicul poate aprecia daca starea unui pacient este sau nu una urgenta. Poate asadar sa indrume mai departe sau poate sugera ce este optim pentru pacient la acel moment.

In cadrul clinicii mai sus amintite au loc interventii diverse. Cu medici bine pregatiti in practica medicinii moderne, cu aparatura pe masura de asemenea, aici pacientii pot solicita servicii de top in ortopedie, recuperare medicala, cardiologie, neorologie, nutritie si nu numai.

Ce face un pacient care avea in desfasurare un tratament? In cazul celor care aveau o programare pentru ecografie la inima spre exemplu sau alte analize suplimentare necesare pentru a pune un diagnostic, medicul curant poate interpreta analizele in decursul consultatiei online.

In unele cazuri pot fi necesare indrumari spre unitati de urgenta. Investigatiile sunt amanate, tratamentele pot fi insa oferite, iar un diagnostic ar urma sa fie pus pe seama anamnezei.

Pentru cei cu boli cronice, consultatia online este chiar o formalitate, urmata de prescrierea medicamentatiei necesare. Daca in cazul celor care ar fi urmat sa inceapa infiltratiile cu PRP, acid hialuronic sau celule stem totul se amana, in alte situatii pacientul poate urma anumite recomandari si acasa.

Spre exemplu, cei care au program de fizioterapie, kinetoterapie, cei care urmeaza dietele personalizate pot continua la indicatia medicului curant, cu anumite programe, de miscari, programe alimentare care sa ii ajute.

Pandemia de coronavirus afecteaza toate domeniile, pe toata lumea. Ritmul vietii este cu totul altul, riscurile sunt mari, masurile impuse sunt de asa natura incat trebuie sa ne calculam foarte responsabil fiecare iesire afara.

In acest context, consultatiile online raman o necesitate, dar in practica nu foarte multi fac acest lucru. Pentru cei interesati, Clinica Masaya are preturile afisate online, in cadrul aceleiasi pagini unde pacientii isi pot programa consultul online cu specialistul.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Huawei a lansat oficial noua sa serie de telefoane, Huawei Pura 70. La ce prețuri sunt oferite dispozitivele
Huawei a lansat oficial noua sa serie de telefoane, Huawei Pura 70. La ce prețuri sunt oferite dispozitivele
Huawei a lansat oficial în China noua sa serie de telefoane, Huawei Pura 70, care include modelele Pura 70, Pura 70 Pro, Pura 70 Pro+ și Pura 70 Ultra. Lansarea coincide cu aniversarea a 12...
Veste bună pentru șoferii de mașini electrice! Google Maps anunță noi funcții
Veste bună pentru șoferii de mașini electrice! Google Maps anunță noi funcții
Google Maps a anunțat introducerea unor noi funcții, dedicate în special utilizatorilor de mașini electrice. Îmbunătățirile vizează facilitarea accesului la informații despre stațiile...
#consultatii online, #clinica medicala Masaya , #informatii firme