Carrefour Romania a intrat in insolventa la cererea unui distribuitor de scutece

Marti, 31 Decembrie 2013, ora 14:33
4996 citiri
Carrefour Romania a intrat in insolventa la cererea unui distribuitor de scutece

Carrefour Romania a intrat in insolventa, Tribunalul Bucuresti aproband cererea inaintata in iunie de un furnizor.

Compania care a cerut deschiderea procedurii de insolventa este GSL Logistic, un distribuitor de scutece si accesorii pentru copii si adulti din Bucuresti, informeaza Ziarul Financiar.

Datoriile Carrefour Romania catre acest furnizor sunt de circa 800.000 de lei (170.000 de euro), potrivit unor surse apropiate companiei.

ZF precizeaza ca, la cererea avocatilor, Carrefour a achitat deja datoria si a cerut suspendarea hotararii de intrare in insolventa, o decizie urmand a fi luata in prima saptamana din luna ianuarie.

GSL Logistic a cerut insolventa Carrefour Romania in iunie, iar Tribunalul Bucuresti a declarat declansarea procedurii pe 23 decembrie.

RODICOM si Expert Insolventa au fost numiti administratori judiciari.

GSL Logistic are 8 angajati, iar in 2012 a avut o cifra de afaceri de 1,7 milioane de lei, in scadere cu 15% fata de anul precedent, si un profit de 12.800 de lei, conform datelor publicate de Ministerul de Finante.

Carrefour Romania opereaza 25 de hipermarketuri in Romania. Afacerile acestuia se ridicau in 2012 la 962 de milioane de euro (4,3 miliarde de lei), cu un profit de 23 de milioane de euro.

Apple se pregătește să anunțe noile iPad-uri pe 7 mai
Apple se pregătește să anunțe noile iPad-uri pe 7 mai
Apple se pregătește să lanseze o nouă generație de tablete iPad într-un eveniment online programat pentru data de 7 mai. După mai bine de un an și jumătate de la ultima actualizare a...
ANPC, atac la site-urile de comert chinezesti, Temu si Shein
ANPC, atac la site-urile de comert chinezesti, Temu si Shein
Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor (ANPC) deruleaza o actiune de verificare a site-urilor de cumparaturi si aplicatii chinezesti care functioneaza ca o piata online, Temu si...
#carrefour insolventa, #Carrefour datorii, #Carrefour Romania furnizor scutece , #insolventa