Ziare.com

Boc sprijina firma Continental care anunta 2.000 de noi locuri de munca

de Radulescu Daniela
Vineri, 07 Octombrie 2011, ora 17:12

   

Boc sprijina firma Continental care anunta 2.000 de noi locuri de munca
Premierul Emil Boc a semnat, vineri, la Timisoara, un memorandum prin care Guvernul se angajeaza sa acorde sprijin unei investitii de 142 de milioane de euro facute de firma germana Continental, investitie care va crea circa 2.000 de locuri de munca.

Seful Executivului a precizat ca prin acest memorandum Guvernul se obliga sa acorde, potrivit legii, tot sprijinul necesar pentru derularea acestei investitii, mai exact, sa medieze intre firma Continental si autoritatile locale si centrale, in conformitate cu prevederile legilor in vigoare, in vederea obtinerii avizelor si autorizatiilor necesare.

Firma Continental, care detine 8 unitati de productie in Romania, este considerata de premier drept un investitor extrem de serios si pragmatic in tara noastra.

Totodata, Emil Boc a precizat ca sprijinul acordat firmei germane are in vedere si unul dintre cele mai importante obiective ale Guvernului: "batalia pentru fiecare loc de munca nou creat in tara si mentinerea celor existente".

Cele mai dorite beneficii extrasalariale la cele mai bune costuri pentru compania ta: card de masa Up Dejun cu 0 costuri de emitere + abonament medical Regina Maria la cel mai bun pret de pe piata: de la 3 euro/luna/angajat. Obtine oferta AICI!

"Felicit concernul Continental pentru investitile pe care le-a facut in tara noastra", a mai spus Emil Boc, asigurandu-i pe reprezentantii firmei germane de un parteneriat corect.

Intrebat de jurnalisti, premierul a precizat ca cele 2.000 de noi locuri de munca anuntate de firma Continental vor fi infiintate pana in anul 2013.

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 2419 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
2 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

Si Nokia a fost un investitor mare si serios

Cand a devenit un investitor prea pragmatic a tulit-o in China. Daca nu reducem coruptia , imbunatatim legislatia si dezvoltam o infrastuctura de calitae si Continental ar putea deveni preponderent pragmatic.

 

 

Ce "creeaza" marii investitori.

Apropo de plecarea "Nokia" si cei ce jeleau,pleaca Nokia se sfarseste Romania.
Pentru cei ce "inca" mai cred ca oamenii bogati,companiile bogate,creeaza locuri de munca.
Isi creeaza noi oportunitati de profit.Cum profitul incepe sa scartaie,isi cauta alte oportunitati.
Nici bogatii si nici companiile bogate nu sunt societati de binefacere pentru "plebe".Binefacerea se citeste la "bottomline" si nu este pentru cei ce trag la saiba!.

 

 

Platforma pentru solutionarea online a litigiilor