Eurocopter ramane in Romania

Joi, 26 August 2010, ora 12:25
2917 citiri
Eurocopter ramane in Romania
Foto: Arhiva

Eurocopter nu isi va transfera in Marea Britanie activitatile din Romania, asigura Eurocopter Romania intr-un comunicat.

In urma aparitiei in presa internationala a unui articol despre o presupusa intentie a companiei de a moderniza elicopterele Puma la Oxford, si nu la Ghimbav, Eurocopter Romania arata ca, "inca din faza incipienta a discutiilor privind acest contract, Eurocopter si Ministerul Apararii din Marea Britanie au fost de acord ca Eurocopter Romania va fi societatea care va afectua lucrarile aferente contractului de modernizare a elicopterelor Puma, iar acest aspect ramane ferm valabil".

Eurocopter vrea sa isi repatrieze activitatea din Romania

In comunicat se subliniaza faptul ca Eurocopter este in plin proces de consolidare a prezentei sale industriale in Romania, prin acordul incheiat cu IAR Brasov.

"Contractul de modernizare a elicopterelor Puma apartinand armatei britanice va reprezenta o parte importanta a acestui proces, de indata ce vor fi finalizate toate demersurile legale privind acordul Eurocopter cu IAR."

Eurocopter, filiala a EADS-European Aeronautic Defence And Space, ar putea readuce contractul de 300 milioane lire sterline in Marea Britanie, fara ca acest lucru sa aiba un prea mult impact asupra pretului, a scris cotidianul "The Times", fara a cita insa o sursa oficiala.

Samsung a lansat noul model Galaxy C55. Ce specificații oferă
Samsung a lansat noul model Galaxy C55. Ce specificații oferă
Samsung a lansat, în China, noul model Galaxy C55, eveniment care a avut loc fără prea multe anunțuri spectaculoase. Telefonul este, în esență, identic cu modelul Galaxy M55, dar se distinge...
Marile orașe europene, într-o criză a locuirii. ”Clujul rămâne doar al bogaților și al turiștilor”
Marile orașe europene, într-o criză a locuirii. ”Clujul rămâne doar al bogaților și al turiștilor”
Oameni din întreaga Uniune Europeană se confruntă cu o criză a locuirii fără precedent, agravată de inflație, sărăcie energetică și risc de excluziune socială. Un raport de la vârful...
#Eurocopter Romania, #Eurocopter Times , #investitii straine