Forum Romania-China pentru atragerea de investitii, la Bucuresti

Miercuri, 24 Octombrie 2012, ora 13:06
2542 citiri
Forum Romania-China pentru atragerea de investitii, la Bucuresti

Forumul "Romania - China pentru atragerea de investitii in Romania si Promovarea Comertului Bilateral" se va desfasura la Palatul Camerei de Comert Nationale, Amfiteatrul Al. I. Cuza, in data de 26 octombrie 2012.

Evenimentul este prilejuit de vizita in Romania a lui Jiang Yaoping, adjunct al Ministrului Comertului din R.P. Chineza, si sustinerea la Bucuresti a celei de a XXII - a sesiuni a Comisiei Mixte Romano-Chineze.

Din partea Romaniei va participa Mihai Voicu, ministrul delegat pentru Mediul de Afaceri.

Delegatia economica este compusa din 20 de oameni de afaceri chinezi, iar principalele domenii de activitate ale firmelor participante sunt productia, comertul (import/export): echipamente energetice, produse electronice, masini si echipamente industriale, energie regenerabila, materiale de constructie, produse chimice, logistica de transport, dezvoltarea de proiecte industriale si imobiliare.

Mai multe detalii despre eveniment si inscrieri pe CCIR.ro.

Evenimentul este organizat de Camera de Comert si Industrie a Romaniei- Camera Nationala, in colaborare cu Camera Chineza pentru Import, Export de Masini si Produse Electronice, sub auspiciile Ambasadei R.P. Chineze la Bucuresti, ale Ministerului Economiei Comertului si Mediului de Afaceri si Ministerului Comertului din R.P. Chineza.

Apple se pregătește să anunțe noile iPad-uri pe 7 mai
Apple se pregătește să anunțe noile iPad-uri pe 7 mai
Apple se pregătește să lanseze o nouă generație de tablete iPad într-un eveniment online programat pentru data de 7 mai. După mai bine de un an și jumătate de la ultima actualizare a...
ANPC, atac la site-urile de comert chinezesti, Temu si Shein
ANPC, atac la site-urile de comert chinezesti, Temu si Shein
Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor (ANPC) deruleaza o actiune de verificare a site-urilor de cumparaturi si aplicatii chinezesti care functioneaza ca o piata online, Temu si...
#eveniment Camera Comert Romania, #investitii straine Romania, #Camera Nationala comert bilateral , #investitii straine