Romania redevine interesanta pentru investitori - barometru Ernst&Young

Vineri, 08 Noiembrie 2013, ora 22:20
2207 citiri
Romania redevine interesanta pentru investitori - barometru Ernst&Young

Romania redevine o tara interesanta pentru investitori, potrivit unui recent barometru al Ernst&Young, referitor la Europa Centrala si de Sud-Est.

"Romania reapare ca o tinta importanta pentru investitiile regionale, intr-o perioada in care investitiile in economiile emergente iau in considerare un volum important de investitii in economiile non-BRIC.

Putem astfel considera ca Romania este asteptata sa devina o piata de interes pentru investitiile regionale", a afirmat seful departamentului de Asistenta in Trannzactii al Ernst&Young Romania, Florin Vasilica, citat de Romania Libera.

Studiul arata ca restabilirea increderii in economiile locale este unul dintre factorii care vor genera o revenire a activitatii de fuziuni si achizitii in Europa Centrala si de Sud-Est, dupa o perioada in care tranzactiile au scazut.

Potrivit barometrului, 80 la suta dintre directorii executivi cred ca accesul la credite s-a stabilizat sau s-a imbunatatit, iar acest lucru se va reflecta in tranzactionarea cu ajutorul creditarii, doua treimi dintre executivi afirmandu-si intentia de a folosit aceasta masura daca tranzactionarea va creste.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Ce a facut Marcel Bolos, ministrul de Finante, saptamana asta
Ce a facut Marcel Bolos, ministrul de Finante, saptamana asta
Proiectele de tip parteneriat public-privat reprezinta viitorul si de aceea am participat la IMF/WB Constituency Meeting 2024, pentru a discuta cu expertii si a vedea cum pot fi create noi...
AMD a dezvăluit noua sa gamă de procesoare. Cu ce specificații tehnice vin
AMD a dezvăluit noua sa gamă de procesoare. Cu ce specificații tehnice vin
AMD a dezvăluit noua sa gamă de procesoare, AMD Ryzen PRO Seria 8000 pentru desktop-uri și Seria 8040 pentru laptopuri. Noile procesoare sunt proiectate pentru a îmbunătăți semnificativ...
#Romania interesanta investitori, #Ernst Young barometru Romania , #investitii straine