Carti care te vor ajuta sa te imbogatesti

Sambata, 01 Ianuarie 2011, ora 08:14
4082 citiri
Carti care te vor ajuta sa te imbogatesti
Foto: papermoneypublishing.com

Pentru a te imbogati, trebuie sa ai curaj si sa fii informat. In aceste vremuri de criza, cateva carti de profil te pot ajuta sa te imbogatesti. Poti invata din greselile facute de alti oameni de afaceri si vei sti cum sa abordezi viitorul in aceste perioade instabile.

Pe piata exista multe carti care ofera sfaturi de imbogatire. Trebuie sa stii pe care dintre acestea sa le alegi. Unele dintre ele sunt deja clasice in domeniul financiar si, daca esti interesat de aceste aspecte, trebuie neaparat sa le ai. Informatiile sunt oferite de ABC News.

Pentru investitorii debutanti, exista doua carti care au puncte de vedere diferite: Joel Greenblatt - "The Little Book That still Beats The Market" si John Bogle - "Common Sense On Mutual Funds". Investitorii sezonieri trebuie sa treaca la un nivel superior in privinta lecturilor: "The Essays of Warren Buffett" sau Ben Graham - "The Intelligent Investor" ar fi tocmai bune.

Daca avem in vedere schimbarile, atunci trebuie sa consultam cateva carti aparute anul acesta. Il ele se regasesc cunostinte legate de modul clasic de a face investitii, dar abordeaza si investitiile din timpurile moderne. Cartea lui A. Gary Shilling, "The Age Of Deleveraging: Investment Strategies for a Decade of Slow Growth and Deflation" priveste modul in care vor evolua in viitor sectoarele industriei.

Editorul Forbes Matt Schifrin a publicat cartea "The Warren Buffetts Next Door: The World's Greatest Investors You've Never Heard Of and What You Can Learn From Them", in care scrie despre povestile de succes si strategiile unor investitori de-a lungul anilor.

Profesorul de la Harvard Michael Porter a publicat cartea "Competitive Strategy", care ne ajuta sa intelegem mai bine afacerile. Stephen Weiss - "The Billion Dollar Mistake: Learning the Art of Investing Through the Missteps of Legendary Investors", ne spune povestile unor investitoti care au vrut sa sa imbogateasca intr-un timp scurt si au dat gres.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Audio Magic Eraser, unealta care le permite utilizatorilor să elimine zgomotele nedorite din filmări
Audio Magic Eraser, unealta care le permite utilizatorilor să elimine zgomotele nedorite din filmări
Google a lansat recent o caracteristică revoluționară numită Audio Magic Eraser, disponibilă exclusiv pe noile modele de smartphone-uri Pixel 8 și Pixel 8 Pro. Funcția este proiectată să...
”România nu este oaia neagră a Europei”. Un fost ministru de Finanțe descrie poziția țării noastre în relație cu marile deficite globale VIDEO
”România nu este oaia neagră a Europei”. Un fost ministru de Finanțe descrie poziția țării noastre în relație cu marile deficite globale VIDEO
Discuțiile despre deficitul bugetar ridicat și procedura de deficit excesiv în care se află țara noastră încă din 2019 a acaparat dialogul public, dar prea puțin ne aplecăm asupra...
#carti sfaturi imbogatire, #carti investitii eficiente , #investitii