Cele mai bune tari pentru tineri emigranti

Miercuri, 29 Februarie 2012, ora 23:42
5916 citiri
Cele mai bune tari pentru tineri emigranti

Tinerii dezamagiti de rata mare a somajului din tara lor se orienteaza uneori catre alte meleaguri - daca te-ai hotarat insa sa te muti in alta tara, e cazul sa afli care sunt statele cu cele mai sanatoase economii.

Chiar si in conditiile in care criza economica face ravagii in Europa si in alte parti ale lumii, exista natiuni care au gasit un echilibru si care continua sa creasca.

Polonia

Polonia are cea mai sanatoasa economie din Europa, avand o crestere de 4,4% in 2011. Preturile la imobiliare scad in orasele poloneze, conform GlobalPropertyGuide.

Cambodgia

Orasul Phnom Penh, din estul Cambodgiei, este prosper si modern, cu perspective economice bune. Se pot face profituri frumusele, daca se investeste in imobiliare.

Thailanda

Inundatiile recente nu au reusit sa sperie investitorii din Thailanda, iar in Bangkok, emigrantii pot gasi locuinte la preturi acceptabile.

Cehia

Praga este un oras frumos care ofera stabilitate, preturi bune si bere de calitate persoanelor care vor sa isi incerce norocul intr-o alta tara.

Uruguay

Uruguay are taxe relativ reduse, iar peisajul din Montevideo este unul superb, cu plaje impunatoare.

Mexic

Mexico City este una din cele mai mai mari aglomerari urbane din lume - chair daca de aici vin vesti negre cu privire la criminalitate, tara are o crestere economica stabila.

Germania

Germania este tara cea mai stabila din Uniunea Europeana, cand vine vorba despre economie - orasul Hamburg este unul din cele mai prospere.

Filipine

O tara care se compune din insule frumoase si plaje, majoritatea neatinse de turisti. Este pozitionata in inima Asiei si cu potential imens de crestere.

Dubai

Chiar daca dupa inceputul crizei economice, piata imobiliara din Dubai a scazut enorm (aproape 60%), investitorii nu au plecat si in continuare exista companii care pompeaza bani in proiecte care creaza locuri de munca.

Noua Zeelanda

Noua Zeelanda este una din tarile unde calitatea vietii locuitorilor este extrem de mare, iar conform statisticilor, a fost afectata in mica masura de criza economica.

Citeste si:
Cîţu: Voi face tot ce e posibil să ţinem coaliţia PNL - USR PLUS - UDMR mai departe
Cîţu: Voi face tot ce e posibil să ţinem coaliţia PNL - USR PLUS - UDMR mai departe
Premierul Florin Cîţu a declarat sâmbătă, 25 septembrie, că va face tot posibilul ca, prin negocieri, să facă să funcţioneze, din nou, coaliţia de guvernare în formula PNL - USR PLUS -...
Onestitatea: accelerație și frână la români
Onestitatea: accelerație și frână la români
O lege care să permită doar "Oameni noi în politică" este puternic motivantă pentru cei tineri sau cei care s-au ținut departe de politică, mai "revoluționari": dezastrul în care se zbat...
Sursa: Ziare.com