Gaseste-ti investitor la Business Days Oradea

Marti, 02 Aprilie 2013, ora 15:58
1280 citiri
Gaseste-ti investitor la Business Days Oradea

Cea de-a 10 editie din suita de evenimente Business Days va avea loc in perioada 3-4 aprilie, la Hotel Ramada din Oradea.

Evenimentul aduce peste 70 de speakeri, antreprenori in serie, business angels, manageri din companii de top, antreprenori de success din Oradea, Cluj-Napoca, Timisoara, Bucuresti, peste 100 de parteneri care sprijina organizarea evenimentului si peste 500 de participanti care sunt asteptati la eveniment.

Temele ce vor fi abordate in cadrul editiei de la Oradea includ: Viziune si Anduranta, Felexibilitate si Adaptabilitate, Leadearship si Excelenta, Performanta si Atitudine, analizate prin studiile de caz prezentate in cadrul workshopurilor.

Pe durata celor doua zile ale evenimentului, cei interesati pot participa la 4 conferinte, 6 workshopuri tematice, 4 mese rotunde- dezbateri-moderate, 4 sesiuni de business networking, o expozitie tematica, o degustare de vinuri si o prezentare de moda oferita de designerii Anca Manea si A'ime Cristie.

Programul complet al evenimentului poate fi consultat pe businessdays.ro.

Modalitatile de acces la eveniment sunt variate, costurile de participare pornind de la 50 Euro (acces la un singur workshop) si pana 100 Euro (tichet de tip PREMIUM 2 - acces complet la conferinte si workshop-uri si la toate manifestarile satelit).

Inscrierile mai sunt deschise pana in data de 2 aprilie ora 18.00. De asemenea, studentii beneficiaza de 50% reducere pe baza carnetului de student, insa pentru ei exista un numar limitat de 50 de locuri.

Samsung a lansat noul model Galaxy C55. Ce specificații oferă
Samsung a lansat noul model Galaxy C55. Ce specificații oferă
Samsung a lansat, în China, noul model Galaxy C55, eveniment care a avut loc fără prea multe anunțuri spectaculoase. Telefonul este, în esență, identic cu modelul Galaxy M55, dar se distinge...
Marile orașe europene, într-o criză a locuirii. ”Clujul rămâne doar al bogaților și al turiștilor”
Marile orașe europene, într-o criză a locuirii. ”Clujul rămâne doar al bogaților și al turiștilor”
Oameni din întreaga Uniune Europeană se confruntă cu o criză a locuirii fără precedent, agravată de inflație, sărăcie energetică și risc de excluziune socială. Un raport de la vârful...
#eveniment Business Days Oradea, #eveniment business networking Oradea , #investitii