Gata cu taxiurile pirat din Gara de Nord: Se face statie oficiala de zeci de mii de euro (Video)

Sambata, 16 Noiembrie 2013, ora 18:18
2642 citiri
Gata cu taxiurile pirat din Gara de Nord: Se face statie oficiala de zeci de mii de euro (Video)

SC Meridian Taxi SRL va efectua o investitie totala de 50.000 de euro pentru infiintarea Statiei Oficiale de Taxi din Gara de Nord, prin care calatorii vor avea posibilitatea de a comanda gratuit un taxi prin intermediul a patru dispozitive cu touchscreen, a declarat, sambata, directorul executiv al companiei, Lucian Marin.

"Investitia initiala pentru infiintarea statiei este de 30.000 de euro, insa in total vom ajunge la 50.000 euro. In momentul de fata putem sa acoperim 40% din piata si avem doua companii de taxi autorizate pentru preluarea calatorilor din Gara de Nord. In perioada urmatoare va mai fi prezenta inca o companie de taxi.

Toate companiile sunt invitate sa se alature acestui proiect, iar tarifele percepute sunt cele care exista pe piata in prezent, fara costuri suplimentare. Este un proiect ambitios pentru noi si cred ca vom castiga la capitolul imagine deoarece clientii vor vedea ca suntem o companie serioasa", a spus Lucian Marin.

Acesta a precizat ca raza de comanda a taxiurilor este de 3 km in jurul Garii de Nord, iar comanda se va face in sase limbi straine. La finalul comenzii, solicitantul primeste un bon pe care apare si un numar de telefon unde se pot face sesizari.

SC Meridian Taxi achita lunar catre Ministerul Transporturilor 1.500 de lei pentru publicitate pe indicatoarele amplasate in interiorul Garii de Nord.

Compania Nationala de Cai Ferate CFR SA a deschis, sambata, in Gara de Nord din Bucuresti, Statia Oficiala de Taxi administrata de SC Meridian Taxi SRL. Calatorii care ajung sambata in Gara de Nord vor avea posibilitatea de a comanda gratuit un taxi prin intermediul a patru dispozitive cu touchscreen, amplasate la iesirea/intrarea din Gara de Nord (zona coloanelor), unde va functiona zona de imbarcare/debarcare.

Numele firmelor de taxi autorizate pentru preluarea clientilor si tariful practicat de acestea vor fi afisate pe dispozitivele cu touchscreen.

Tinerii români au câștigat Campionatul Mondial de robotică FIRST Tech Challenge
Tinerii români au câștigat Campionatul Mondial de robotică FIRST Tech Challenge
Echipa AICitizens de la Colegiul Național „Alexandru Ioan Cuza” din Focșani, Vrancea, a obținut titlul de campioană mondială la Campionatul Mondial de robotică FIRST Tech Challenge, care...
Samsung a lansat unul dintre cele mai scumpe încărcătoare de pe piață. Cât costă și ce știe să facă
Samsung a lansat unul dintre cele mai scumpe încărcătoare de pe piață. Cât costă și ce știe să facă
Samsung a lansat recent un nou încărcător, EP-T5020 50W Super Fast Charging Adapter, care se alătură seriei de accesorii de încărcare rapidă ale companiei, însă nu este inclus în...
#statie oficiala taxi Gara de Nord, #comanda touchscreen taxi gara , #investitii