Ziare.com

Ioan Niculae, la un pas de independenta energetica

Joi, 17 Ianuarie 2013, ora 22:56

   

Ioan Niculae, la un pas de independenta energetica
Interagro va investi peste 100 de milioane de euro intr-o serie de 5 centrale pe cogenerare menite a asigura independenta energetica pentru fiecare dintre combinatele chimice pe care omul de afaceri Ioan Niculae le detine in Romania.

Fondurile sunt asigurate de Niculae prin grupul pe care-l conduce si reprezinta, de fapt, primul pas catre asigurarea independentei energetice. Prima centrala a fost inaugurata joi si va asigura necesarul de energie pentru combinatul chimic din Turnu Magurele.

Celelalte patru centrale vor fi construite la Slobozia, Bacau, Piatra Neamt si Fagaras. Ioan Niculae, presedintele grupului Interagro, a declarat ca astfel se "asigura complet necesarul combinatului de la Turnul Magurele si o capacitate de circa 45 de tone de aburi industriali, pe care altfel trebuia sa ii producem consumand gaz suplimentar".

Valoarea investitiei de la Turnu Magurele se ridica la aproximativ 21 de milioane de euro. Planurile omului de afaceri nu se opresc insa aici, vizand si extinderea pe piata nationala a energiei electrice cu o centrala pe gaz metan ce va fi construita la Fagaras. Aceasta va produce intre 400 si 450 Mw/ora, energie destinata 100% sistemului national.

Cele mai dorite beneficii extrasalariale la cele mai bune costuri pentru compania ta: card de masa Up Dejun cu 0 costuri de emitere + abonament medical Regina Maria la cel mai bun pret de pe piata: de la 3 euro/luna/angajat. Obtine oferta AICI!

Sursa: rNews

Articol citit de 4596 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
5 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

newsin = 100% spiru

n'am inteles nimik. ce legatura are titlu' articolului cu articolu' in sine? gagii de la newsin exceleaza in... mi'e si rusine sa'i calific.

 

Unii, apropiati ai individului, spun ca "legatura"-i aici:

http://media.realitatea.ro/multimedia/image/201301/w728/aslan_usoyan_98026700.jpg
ca vor combinatele alea-nchise si ca n-ar avea chef sa-i faca un proces, asa cum i-a facut Stanculescu lu' Ceausescu...

Niculae trebuia

sa aterizeze demult in puscarie.

 

Nu am inteles

Isi produce curentul electric, consumand gaze!
De unde independenta energetica? Tot de gazul rusesc depinde! Asi intelege independenta, daca ar folosi energie eoliana, solara, nucleara...etc!
Dar asa? Articol slab, de umplutura!

 

un mafiot!

prin cotizatiile partidului mama,usl,vrea sa fenteze justitia.locul lui este la puscarie!!!!

 

Platforma pentru solutionarea online a litigiilor