Manifestare pentru promovarea afacerilor, la Timisoara

Joi, 11 Noiembrie 2010, ora 08:57
1537 citiri
Manifestare pentru promovarea afacerilor, la Timisoara
Foto: metropotam.ro

In aceste zile, Camera de Comert, Industrie si Agricultura Timis gazduieste una din cele mai mari manifestari in domeniul afacerilor, la care participa oameni de afaceri din tara si strainatate.

Evenimentul in sine e unul complex - economic si de promovare a firmelor straine si romane. Pe langa schimbul de idei, se bucura de o expozitie de tehnologii si produse, servicii si oportunitati.

De asemenea, manifestarea este marcata de workshop-uri pe teme ca energiile regenerabile, agricultura, gastronomie, depasirea crizei, spectacole muzicale cu piese de epoca, serata de moda, expozitie de pictura etc.

Un loc important in organizarea dezbaterilor il ocupa atat partea romana, dar si Camera de Comert Italiana, care ofera celor prezenti o imagine a ceea ce inseamna afacerile romano-italiene in Romania. Pe teritoriul Romaniei, Italia ocupa primul loc in privinta numarului de firme cu capital strain, peste 27.000, din care, in Timis, functioneaza 2.981 de firme, cu un capital social de 131 milioane de dolari.

Investitorii straini si romani sunt puternic afectati in economie de criza globala si de aceea evenimentul de la Timisoara are si o semnificatie legata de acest aspect al dificultatilor cu care comunitatile de afaceri se confrunta.

Cu aceasta ocazie, se doreste si infiintarea unui consortiu al investitorilor, precum si "colectarea propunerilor avansate de mediul de afaceri pentru relansarea economiei in vederea sustinerii in fata factorilor politici".

Razer a lansat noul model de mouse Viper V3 Pro, conceput alături de gameri profesioniști
Razer a lansat noul model de mouse Viper V3 Pro, conceput alături de gameri profesioniști
Razer a lansat noul model de mouse Viper V3 Pro, conceput în colaborare cu unii dintre cei mai buni jucători de esports, inclusiv Zachary „zekken” Patrone, campion și MVP al turneului...
China abandonează Rusia: Se salvează de frica SUA, după ce a primit o lovitură majoră
China abandonează Rusia: Se salvează de frica SUA, după ce a primit o lovitură majoră
Cele două națiuni, China și Rusia și-au întărit alianța, iar Xi Jinping și Vladimir Putin au făcut schimb de vizite în capitalele lor în ultimul an pentru a-și reitera angajamentul...
#Camera de Comert Timisoara, #Industrie si Agricultura Timis, #Centrul de Afaceri din Timisoara , #investitii