Negocieri pentru salvarea companiei Alitalia

Sambata, 13 Septembrie 2008, ora 17:20
1361 citiri
Negocieri pentru salvarea companiei Alitalia

Sambata au continuat discutiile intre sindicatele Alitalia si investitorii interesati de preluarea companiei.

Augusto Fantozzi, numit de guvern pentru a salva compania, a solicitat prezenta reprezentantilor celor noua sindicate ale companiei si a investitorilor. Acestia se retrasesera vineri de la masa negocierilor dupa ce sindicatele au refuzat o scadere salariilor.

Alianta investitorilor italieni, botezata Compania Aeriana Italiana, crede ca sindicatele nu sunt constiente de situatia dramatica de la Alitalia.

Un grup de investitori, grupul bancar Intesa Sanpaolo, s-a oferit sa preia partile profitabile din Alitalia pentru a da nastere unei noi companii aeriene.

In schimb, Compania Aeriana Italiana vrea sa dea afara 3.250 de oameni de la Alitalia.

Acum compania supravietuieste gratie unui imprumut de 300 milioane de euro din fonduri publice, dupa incetarea negocierilor de preluare de catre Air France-KLM.

ANPC, atac la site-urile de comert chinezesti, Temu si Shein
ANPC, atac la site-urile de comert chinezesti, Temu si Shein
Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor (ANPC) deruleaza o actiune de verificare a site-urilor de cumparaturi si aplicatii chinezesti care functioneaza ca o piata online, Temu si...
Samsung a lansat noul model Galaxy C55. Ce specificații oferă
Samsung a lansat noul model Galaxy C55. Ce specificații oferă
Samsung a lansat, în China, noul model Galaxy C55, eveniment care a avut loc fără prea multe anunțuri spectaculoase. Telefonul este, în esență, identic cu modelul Galaxy M55, dar se distinge...
#alitalia, #companie, #salvare, #faliment, #negocieri, #sindicate , #investitii