Romanii, tot mai interesati de tranzactiile cu tablouri

Luni, 18 August 2014, ora 15:52
3142 citiri
Romanii, tot mai interesati de tranzactiile cu tablouri

Se spune ca pentru fiecare tablou exista proprietarul potrivit. Oricine se poate indragosti de o pictura, fie ca este un colectionar pasionat, fie ca este un simplu iubitor de arta. Ca orice tip de arta vizuala, pictura evolueaza constant si ofera o paleta larga de forme de expresie, iar posibilitatile de a alege sunt tot mai numeroase.

Pentru unii, pictura poate insemna o investitie. Pentru altii, o pasiune. Si sunt oameni care imbina dragostea pentru arta cu interesul pentru investitiile inspirate. Nici mediul online nu putea ramane in afara pietei de arta, iar lucrarile artistilor sunt prezente acum pe un numar mare de site-uri, incepand de la cele personale si pana la site-urile marilor case de licitatii.

Okazii.ro ofera de 14 ani utilizatorilor posibilitatea de a vinde si de a cumpara obiecte de arta si, in mod special, tablouri. Volumul tranzactiilor confirma tendinta de crestere a interesului pentru achizitiile online. Preturile corecte reprezinta principalul avantaj pe care il ofera Okazii.ro pentru acest tip de tranzactii.

Cumparatorii sunt interesati in special de lucrarile pictorilor romani, multe dintre acestea fiind privite ca oportunitati de investitie. Nu sunt trecute cu vederea insa nici lucrarile unor pictori straini sau cele cu autor neidentificat, care pot innobila locurile in care sunt expuse. Iata si cateva dintre ofertele disponibile acum pe Okazii.ro:

Tablouri semnate de pictori romani:

Tablouri semnate de pictori straini:

Tablouri cu autori neidentificati:

Pe langa preturile accesibile si ofertele diversificate, Okazii.ro ofera o serie de servicii care au ca scop cresterea calitatii tranzactiilor. Folosind serviciul Garantia de Livrare la achizitionarea unui tablou, cumparatorii au siguranta ca primesc exact produsul comandat, iar sistemul de calificative ii ajuta sa se orienteze catre vanzatorii verificati, care si-au dovedit profesionalismul.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Cum se compară prețurile carburanților din România cu cele din restul țărilor Uniunii Europene
Cum se compară prețurile carburanților din România cu cele din restul țărilor Uniunii Europene
Benzinăriile afișează prețuri mai mari la combustibil începând de vineri, 19 aprilie. Prețurile ridicate pentru benzină și motorină au reprezentat motive de dezbatere și au fost, în...
Samsung se află în plin proces de dezvoltare a unui nou chipset: Exynos 2500
Samsung se află în plin proces de dezvoltare a unui nou chipset: Exynos 2500
Samsung se află în plin proces de dezvoltare a unui nou chipset, Exynos 2500, care promite să fie o versiune îmbunătățită a modelului actual, Exynos 2400. Noul procesor este proiectat...
#tablouri online, #tablouri pictori romani, #tablouri pictori straini, #investitii obiecte arta , #investitii