Salonul Ellisium din Iasi, singurul salon de infrumusetare in care poti plati serviciile cu cardul in rate

Advertorial
Marti, 07 Iulie 2020, ora 10:58
23844 citiri
Salonul Ellisium din Iasi, singurul salon de infrumusetare in care poti plati serviciile cu cardul in rate
Salonul Ellisium din Iasi este unul dintre cele mai cunoscute din indragita asezare moldava

Salonul Ellisium din Iasi este unul din cele mai apreciate saloane de infrumusetare din Iasi. Acest lucru se poate observa la prima vedere din recenziile pe care le gasim in Google si Facebook, dar si datorita dezvoltarii salonului de-a lungul anilor.

Avand grija si implicare deosebita pentru clienti, salonul a pornit de la cativa metri patrati la actualul salon care ofera o gama completa de servicii de infrumusetare pentru doamnele si domnisoarele din Iasi.

In salon se folosesc produse de calitate, fie ca vorbim de Coafor, Manichiura sau alte tratamente de remodelare. Aparatele de ultima generatie nu lipsesc din salon si tocmai de aceea, clientii care trec pragul, beneficiaza de garantia calitatii. De pilda, ceea ce se promite la un consult pentru tratamentul tenului, trebuie sa fie si livrat, altfel, clientul nu plateste serviciul sau se restituie suma achitata.

Tot Ellisium este singurul salon in care se pot plati serviciile cu cardul in rate, direct pe siteul Ellisium. Se pot plati inclusiv vouchere care se pot oferi cadou oricui este din Iasi. In timpul nefericitei pandemii, a venit si ideea de a oferi posibilitatea celor care au ramas fara un job sau veniturile li s-au diminuat, de a plati serviciile in rate fixe fara dobanda. Am putea spune ca este singurul salon din Romania care ofera aceasta facilitate clientilor.

Viitoarele mirese care doresc sa rezerve o sedinta pentru cel mai important eveniment al vietii lor, o pot face tot pe site, achitand avansul de oriunde din lume, direct cu cardul pe site. Este o facilitate absolut necesara, daca luam in considerare ca multi concetateni sunt plecati in strainatate.

Principalele servicii de la salonul Ellisium din Iasi: Coafor, Make-up, Cosmetica, Remodelare faciala, Manichiura si Pedichiura, Masaj, Intretinere si Remodelare Corporala.

Salonul Ellisium, unul din cele mai apreciate saloane din Iasi care inoveaza in continuu, are grija de clientii care ajung in salon si investeste mereu in agajati, oferindu-le acces la cele mai noi cursuri si workshop-uri din domeniu.

Salonul Ellisium este un model de buna practica, deoarece s-a impus in domeniul infrumusetarii feminine, inoveaza si investeste in salon si in angajati.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Blocarea firmelor care oferă investiții înșelătoare pe internet. Măsurile pe care ASF intenționează să le ia
Blocarea firmelor care oferă investiții înșelătoare pe internet. Măsurile pe care ASF intenționează să le ia
Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF) lucrează la un mecanism legislativ prin care își dorește să blocheze entitățile neautorizate care oferă investiții în mediul online, a...
Verdict oficial în cazului celei mai așteptate autostrăzi din România. Când va fi gata A7: „Nu avem emoții!”
Verdict oficial în cazului celei mai așteptate autostrăzi din România. Când va fi gata A7: „Nu avem emoții!”
Moldova încă este singura regiune din România fără autostrăzi, care să o „lege” de restul țării. Totuși, instituțiile responsabile pentru dezvoltarea infrastructurii rutiere promit...
#saloane de coafura, #afaceri, #investitii , #investitii