Vreti viza pentru Canada? Depuneti un plan de afaceri

Marti, 02 Aprilie 2013, ora 19:34
4129 citiri
Vreti viza pentru Canada? Depuneti un plan de afaceri

Canada, care are deja unul din cele mai mari programe de atragere a imigrantilor, a lansat un nou tip de viza, oferit antreprenorilor.

Strainii care au o idee de afaceri buna si reusesc sa obtina finantare din partea unui investitor sau fond din Canada, primesc viza "start-up", care le ofera dreptul de rezidenta permanenta, relateaza Business Week.

Astfel de programe au fost lansate si de alte state, precum Australia, Chile si Marea Britanie, insa Canada este printre destinatiile preferate pentru imigrantii romani.

In plus, o importanta caracteristica a programului canadian este faptul ca viza se acorda imediat. In alte state, participantii trebuie sa astepte cativa ani, pentru a dovedi ca afacerea este un succes. In schimb, in Canada, primiti viza imediat ce ati primit finantare de la o firma, fond sau orice alt tip de investitor canadian.

Jsaon Kennedy, seful departamentului de imigratie din Canada, a precizat ca, in Statele Unite, multi tineri cu idei foarte bune de afaceri sunt obligati sa plece deoarece le expira viza.

Deocamdata, programul este pilot, urmand a fi puse la dispozitie 2.750 de vize pentru antreprenori si familiile acestora.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

China folosește inteligența artificială pentru a influența alegerile din SUA
China folosește inteligența artificială pentru a influența alegerile din SUA
Potrivit unui raport recent publicat de Microsoft Threat Analysis Center (MTAC), atât China cât și Coreea de Nord intensifică eforturile de a influența procesul electoral din Statele Unite ale...
Elon Musk vrea să-i taxeze pe utilizatorii care postează și dau ”like-uri”
Elon Musk vrea să-i taxeze pe utilizatorii care postează și dau ”like-uri”
Elon Musk, cunoscut pentru abordările sale inovative și adesea controversate în tehnologie, a avut în vedere transformarea platformei de social media Twitter, acum redenumită X, într-un...
#viza Canada antreprenori, #viza rezidenta permanenta Canada , #investitii