Ziare.com

Porsche Leasing a facut singura oferta pentru flota auto a Postei Romane

Luni, 08 Aprilie 2013, ora 18:05

   

Porsche Leasing a facut singura oferta pentru flota auto a Postei Romane
Porsche Leasing Romania a depus, la finele lunii martie, singura oferta in cadrul licitatiei pentru furnizarea in leasing catre Posta Romana a unui numar de 607 autovehicule, valoarea contractului fiind estimata la 8,23 milioane de euro (TVA inclusa) in urmatorii trei ani.

Oferta Porsche Leasing Romania a fost depusa in asociere cu Porsche Romania, Porsche Broker de Asigurare si MHS Truck&Bus, potrivit datelor operatorului postal. Termenul de depunere a ofertelor a expirat la 28 martie. Conform datelor disponibile pe www.e-licitatie.ro, licitatia a fost contestata de Auto Exact SRL, dar Consiliul National de Solutionare a Contestatiilor a respins cererea. Potrivit caietului de sarcini, flota de autovehicule Postei Romane include autoutilitare tip furgon - 516, autosasiu - 82 si remorci - 9.

"La finalul perioadei de leasing, achizitorul urmeaza sa-si exercite dreptul de optiune in sensul de a dobandi proprietatea asupra obiectelor in leasing (...). Asigurarea CASCO pentru autovehicule, parte a contractului de leasing, va acorda despagubiri pentru avarii in stationare sau in mers, cu fransiza zero, confom conditiilor de asigurare, pe teritoriul Romaniei", se precizeaza in anuntul de participare publicat de Posta Romana. Contractul de leasing va finantat din surse proprii ale CNPR.

Oamenii de afaceri israelieni, interesati de Posta Romana si CFR Marfa

Cardul de masa Up Dejun iti aduce discounturi de pana la 50% la categorii precum: abonamente de servicii medicale Regina Maria, curierat DPD, card de carburant OMV Petrom, produse de birotica si papetarie Lecom, solutii de digitalizare, tracking GPS flota auto de la iTrack si altele. Obtine oferta AICI!

La finele anului 2008, Posta Romana a atribuit Porsche Mobility, in urma unei licitatii, un contract de finantare in leasing a unui numar de 613 autoutilitare de tip furgon si autosasiu si 114 autoturisme. Contractul a fost incheiat pentru suma de 78,02 milioane de lei, fara TVA, pentru o perioada de patru ani, potrivit datelor www.e-licitatie.ro.

Posta Romana este cel mai mare operator de profil si dispune de o retea teritoriala de aproximativ 7.100 de oficii postale. Actionarii operatorului sunt Ministerul Comunicatiilor, cu o participatie de 75%, si Fondul Proprietatea, care detine 25% din capital. In 2011, cifra de afaceri a CNPR a scazut cu 8,7%, la 1,26 miliarde de lei, in timp ce pierderile au urcat cu 50%, la 182,9 milioane de lei, conform datelor Ministerului Finantelor Publice.

Operatorul national postal va fi privatizat in acest an, ofertele urmand sa fie deschise la finele lunii mai.
Sursa: MEDIAFAX

Articol citit de 2946 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Nu exista comentarii postate de utilizatori.


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor