O noua tendinta "Amenajarea spatiilor verzi"

Marti, 29 Octombrie 2013, ora 10:30
4331 citiri
O noua tendinta "Amenajarea spatiilor verzi"

Daca va intrebati care mai sunt tendintele in business-ul romanesc, ce lucrari au mai scos la licitatie primariile, aflati conform unui studiu realizat de licitatia.ro; "vedetele" au fost licitatiile in domeniul amenajarilor de spatii verzi.

De la inceputul anului 2013, pe site-ul licitatia.ro au fost monitorizate si publicate un numar de 159 licitatii in domeniul amenajarilor de spatii verzi si a locurilor de joaca pentru copii. Valoarea estimat a acestor licitatii este de 1.253.459.602 lei.

In perioada 01.09.2013-25-10.2013 s-au inregistrat 34 de cereri din partea autoritatilor contractante pentru lucrari si servicii de intretinere si amenajare a parcurilor, creare si modernizare spatii verzi, plantare arbori, reamenajare gradini.

Cereri de plante ornamentale in valoare de 352.144.657 lei

De asemenea, exista cerinta pentru achizitii de plante ornamentale, achizitie cu montaj echipamente locuri de joaca, reabilitare fantana arteziana, achizitie arbori ornamentali. Suma acestora este de 352.144.657 lei. Dintre acestea, pe site-ul licitatia.ro veti gasi in desfasurare un numar de 17 licitatii, valoarea acestora atingand suma de 331.336.036 lei.

Licitatii amenajari spatii verzi, parcuri

Astfel, mai aveti posibilitatea de a participa la licitatii precum cea organizata de Primaria Orasului Otopeni, pentru delegarea gestiunii activitatii de amenajare si intretinere spatii verzi. Aceasta are o valoare de 26.817.498,50 lei, iar data limita este 15 noiembrie, documentatia fiind disponibila pe site-ul licitatia.ro.

Primaria Municipiului Oradea doreste sa atribuie prin contract de delegare a gestiunii serviciul public de intretinere si amenajare a parcurilor, lucrari ce includ salubrizarea suprafetelor gazonate si a cailor de circulatie; Conservarea, protejarea si extinderea fondului vegetal existent; Intretinerea mobilierului urban (banci, cosuri de gunoi, aparate de joaca, panouri de prezentare, mese de sah, garduri metalice si imprejmuiri pentru protejarea zonelor verzi), constructiilor utilitare si decorative (fantani arteziene, pergole).

Printre licitatiile cu valoarea cea mai mare a fost si cea organizata de Primaria Municipiului Ploiesti, pentru realizarea Parcului Municipal Ploiesti Vest. Proiectul este finantat prin Programul Operational Regional 2007-2013, Axa prioritara 1- Sprijinirea dezvoltarii durabile a oraselor - pol urban de crestere, Planuri integrate de dezvoltare urbana. De asemenea, si municipiul Bacau se numara printre autoritatile publice care au solicitat prin intermediul unui anunt de participare publicat in SEAP, lucrari de reabilitare si modernizare Insula de agrement Bacau, valoarea licitatiei atingand 40.263.584 lei.

Noi oportunitati in amenajarea spatiilor verzi

Asadar, daca sunteti in cautarea unor noi oportunitati de afaceri, licitatia.ro va poate ajuta in acest sens. Licitatia.ro sustine dezvoltarea durabila a afacerilor. Daca si dvs. sunteti unul dintre antreprenorii care gandesc pe termen lung, va asteptam pe licitatia.ro - cel mai bun site de monitorizarea licitatiilor publice.

Despre Licitatia.ro

Licitatia.ro este lider in domeniul Monitorizarii Licitatiilori Publice din Romania!

Zilnic monitorizam toate Licitatiile Publice din Romania si trimitem abonatilor nostri alerte personalizate pe e-mail cu licitatiile din domeniu lor de activitate.

Licitatia.ro este site-ul tau de licitatii publice!

Ungaria a ajuns cea mai săracă țară din UE la indicatorul consum. Inflație record de peste 17%
Ungaria a ajuns cea mai săracă țară din UE la indicatorul consum. Inflație record de peste 17%
Consumul maghiarilor a fost cel mai scăzut în 2023 comparat cu întreaga Uniune Europeană, iar cauza principală ar fi inflația record care a ajuns la 17%. În anul 2022, Bulgaria s-a...
De când va putea fi folosită e-Factura simplificată. Modificările anunțate de ministrul Finanțelor
De când va putea fi folosită e-Factura simplificată. Modificările anunțate de ministrul Finanțelor
Ultimele teste pe aplicaţia simplificată pentru firmele mici care nu au un volum mare de facturi s-au efectuat luni, 4 martie, a anunţat ministrul Finanţelor, Marcel Boloş, la Palatul...
#amenajare spatii verzi licitatie, #studiu amenjare parcuri, #studiu amenajari spatii verzi, #studiu amenajari spatii verzi licitatia , #licitatii