Bricomix.ro - O punte intre producatori de renume si satisfactia clientilor

Advertorial
Luni, 31 Octombrie 2016, ora 15:50
9425 citiri
Bricomix.ro - O punte intre producatori de renume si satisfactia clientilor

Din anul 2003 pana in prezent, Bricomix.ro reuseste sa se claseze in topul celor mai importanti parteneri din domeniul electronicelor si electrocasnicelor din Romania, cu o experienta de peste 13 ani de zile fondata pe dorinta de a comercializa, in timp real, numeroase produse din aceasta gama pentru potentiali cumparatori.

Magazinul online Bricomix.ro pune la dispozitia celor interesati numeroase echipamente (de la aragaze la plite incorporabile) in vederea imbunatirii serviciilor pentru clienti si creeaza o punte de legatura viabila intre acestia si producatori de renume din domeniu.

Statisticile confirma aceste fapte, demonstrand o crestere de 60% a nivelului de produse comercializate in fiecare an, clientii avand posibilitatea sa achite produsele prin plata online, in conditii de maxima securitate.

De aceea, Bricomix.ro isi propune sa asigure nu doar electrocasnice, ci si numeroase alte categorii de produse si accesorii dintr-o gama variata de echipamente incorporabile, obiecte sanitare si de ingrijire personala si sisteme de climatizare.

Exista posibilitatea sa explorati toate aceste categorii de pe site-ul Bricomix.ro si subcategoriile acestora si puteti obtine informatii despre fiecare produs in parte si specificatii tehnice, ceea ce simplifica decizia achizitionarii.

Fiecare client are caracteristici specifice, fapt pentru care Bricomix.ro asigura calitatea de productie, transport si furnizare de echipamente, si, in plus, pentru servicii variate de garantie si suport tehnic.

De exemplu, echipamentele de tip boiler sunt extrem de cautate pe site-ul Bricomix.ro, fiind usor de instalat, utilizat si intretinut. Aceste boilere sunt dispozitive speciale pentru incalzirea centralizata a cantitatii necesare de apa, pana la o anumita temperatura, fapt ce asigura accesul constant la apa calda.

Pentru obiectele sanitare, Bricomix este principalul distribuitor de chiuvete si baterii, atat pentru baie, cat si pentru bucatarie. Toate materialele produselor au o rezistenta mare la coroziune si sunt suficient de rezistente incat dumneavoastra sa va bucurati de achizitia lor la un pret avantajos.

O alta gama de produse electrocasnice, extrem de apreciate, sunt veritabilele plite incorporabile cu un design modern, foarte usor de intretinut si de curatat, iar modul lor de pastrare nu necesita spatiu mare de depozitare.

Fiind intr-un continuu proces de dezvoltare si inovare, magazinul online Bricomix.ro aduce spre comercializare tehnologii dintre cele mai noi cum sunt cele cu ecran tactil, acces prin wi-fi la sistemul de programare, telecomanda, aspecte de interes in randul cumparatorilor.

La sectiunea Oferte Speciale se afla numeroase produse, echipamente si accesorii de la producatori importanti, toate la preturi extrem de avantajoase si, in plus, Bricomix a introdus posibilitatea platii cu cardul in rate (pana la 6 rate lunare fara dobanda!).

Pentru Bucuresti si orice alt oras din Romania serviciul de transport la domiciliu este gratuit, pentru comenzile ce depasesc suma de 600 ron. In tara, transportul are loc prin curierat rapid, in cazul in care suma este sub 600 de ron, iar costul depinde de greutatea produselor.

Pentru orice fel de informatie nu ezitati sa telefonati la numarul 0732 610 473. Un consultant Bricomix.ro este la dispozitia dumneavoastra pentru organizarea oricarui tip de spatiu in functie de utilitatea produselor dorite.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Microsoft renunță la aplicația Teams în suita Office. Care este motivul
Microsoft renunță la aplicația Teams în suita Office. Care este motivul
Microsoft a anunțat recent că va separa aplicația Teams de suita Microsoft 365, decizie luată pentru a evita complicatiile legale și pentru a oferi claritate clienților, conform...
Pierderile financiare uriașe pe care le suportă România pentru că nu face parte din Schengen terestru. „Trebuia să aderăm la 10 ani după intrarea în UE”
Pierderile financiare uriașe pe care le suportă România pentru că nu face parte din Schengen terestru. „Trebuia să aderăm la 10 ani după intrarea în UE”
După eliminarea controalelor vamale aeriene și maritime cu Spațiul Schengen pentru România, la 31 martie 2024, a revenit în discuție subiectul pierderilor enorme suferite de transportatori,...
#magazin onlin electronice electrocasnice, #comert electronic Bricomix ro , #magazine