Doraly Expo Market ofera premisele desfasurarii unor activitati comerciale legale si transparente

Marti, 20 Octombrie 2015, ora 15:14
3628 citiri
Doraly Expo Market ofera premisele desfasurarii unor activitati comerciale legale si transparente
Foto: Doraly.eu

Doraly Expo Market este un parc comercial en-gros infiintat in anul 1993, care activeaza in Afumati, judetul Ilfov. Afacerea a pornit de la o idee care initial s-a materializat prin construirea unor spatii cu destinatie comerciala in suprafata de 4.000 de metri patrati, ajungand ca in 2015 suprafata inchiriabila sa fie de peste 80.000 de metri patrati, dezvoltata pe un teren de 237.160 de metri patrati.

In parcul comercial Doraly se desfasoara comert en-gros cu produse alimentare si articole pentru casa, in 26 de pavilioane, respectiv 850 spatii de prezentare, depozite si birouri.

Cele 550 companii care activeaza aici sunt detinute de oameni de afaceri de diverse nationalitati, dintre care doua treimi sunt romani, restul fiind originari din 19 tari.

Cu o experienta de peste 22 ani in dezvoltarea serviciilor pentru piata en-gros, Doraly si-a consolidat pozitia de lider alaturi de renumiti importatori, producatori, distribuitori si magazine in concept cash&carry, ce reprezinta reale si atractive ancore pentru cumparatori.

Multi dintre chiriasii Doraly sunt prezenti in complex inca de la infiintare. In prezent, aproximativ 4.000 oameni au locul de munca la firmele din Doraly, iar numarul acestora urmeaza sa creasca in urmatoarele luni, ca urmare a extinderii parcului comercial cu inca doua noi pavilioane pana la finalul anului 2016.

Targetul de cumparatori este constituit din retele de distributie sau retail locale si regionale, companii medii sau mici, profesionisti individuali. Traficul anual este estimat la 3.700.000 persoane, care provin atat din tara (cu preponderenta din judetele limitrofe), cat si vecini de peste hotare (Bulgaria, Republica Moldova).

Doraly Expo Market SRL, in calitate de partener al locatarilor sai, este interesat si sprijina eficientizarea activitatii acestora prin informare, indrumare, metode organizatorice si know-how, cu respectarea legilor Romaniei si in deplina transparenta, conform standardelor de buna guvernanta corporatista.

Despre Doraly Expo Market

Doraly este parcul comercial en-gros no.1 in produse alimentare si articole pentru casa, situat in Sos. Bucuresti-Urziceni nr. 16/31, Afumati, jud. Ilfov.

Pentru mai multe detalii despre Doraly Expo Market si ofertele in vigoare contacti dept. marketing si vanzari: +40-21-312.47.75, office@doraly.eu, www.doraly.eu

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Google a anunțat lansarea unei noi aplicații de productivitate. Ce funcții oferă
Google a anunțat lansarea unei noi aplicații de productivitate. Ce funcții oferă
Google a anunțat lansarea unei noi aplicații de productivitate, Google Vids, concepută pentru a optimiza crearea prezentărilor animate în mediul corporate. Aceasta a fost prezentată în...
Elon Musk vrea să taxeze noii utilizatori X pentru a fi sigur că nu sunt boți. Cât trebuie plătit pentru a posta pe fostul Twitter
Elon Musk vrea să taxeze noii utilizatori X pentru a fi sigur că nu sunt boți. Cât trebuie plătit pentru a posta pe fostul Twitter
Proprietarul platformei de socializare X, Elon Musk, a decis să impună o taxă utilizatorilor noi ai serviciului. Scopul este de a se asigură că nu sunt boți. Fostul Twitter a impus deja o...
#extindere Doraly Expo Market, #extindere Doraly, #magazin nou Doraly , #magazine