Ziare.com

In 2009 Germanos a inchis zece magazine

Vineri, 18 Decembrie 2009, ora 16:46

   

In 2009 Germanos a inchis zece magazine
Din cauza crizei financiare ce a lovit piata in 2009, Germanos a inchis zece magazine in Romania.

Reprezentantii Germanos spun ca principalul obiectiv al companiei a fost consolidarea pozitiei de lider, informeaza Capital.

"Preocuparea noastra in anul 2009 a fost de a ne consolida pozitia de lider de piata, conform obiectivelor stabilite de companie. Ne-am dezvoltat in mod constant reteaua de distributie, atat in ceea ce priveste numarul de magazine, cat si in calitatea serviciilor pe care le oferim" a declarat Alex Munteanu, sales operations manager, Germanos Romania.

In prezent compania are 250 de magazine, in 110 orase.

Cele mai dorite beneficii extrasalariale la cele mai bune costuri pentru compania ta: card de masa Up Dejun cu 0 costuri de emitere + abonament medical Regina Maria la cel mai bun pret de pe piata: de la 3 euro/luna/angajat. Obtine oferta AICI!

Munteanu spune ca intentioneaza ca pana la sfarsitul anului sa se ajunga la 4 milioane de telefoane vandute.

"Anul acesta, criteriile de cumparare pentru terminale in reteaua Germanos s-au modificat fata de anul trecut: raport pret/calitate, garantie acordata, functionalitati, iar in prima jumatate a anului s-a remarcat o crestere pentru telefoanele din clasa mainstream" a afirmat Munteanu.

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 794 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Nu exista comentarii postate de utilizatori.


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor