Ziare.com

Irina Schrotter: O cota unica de 20% si TVA de 22% ar fi suportabile

Marti, 22 Iunie 2010, ora 11:34

   

Irina Schrotter: O cota unica de 20% si TVA de 22% ar fi suportabile
O cota unica de 20% si un TVA de 22% par sa nu sperie mediul de afaceri sau cel putin nu pe creatoarea de moda Irina Schrotter care, de curand, si-a deschis un magazin in Elvetia, la Lugano.

"Sa stiti ca mediul de afaceri nu e atat de speriat de marirea cotei de TVA si de marirea cotei unice la limita care totusi sa ne plaseze sub impozitele platite in UE.

Probabil o cota unica de 20 ar fi suportabila, la fel cred ca si un TVA de 22% -23% ar fi suportabil dar atentie aceste impozite marite se impart in mod corespunzator pe toate segmentele sociale si pe segmentele defavorizate", a precizat Schrotter, pentru Money.ro.

Din punctul sau de vedere, masurile de reducere a salariilor si a numarului de bugetari sunt necesare, dar insuficiente.

"Suntem in luna iunie, a trecut de jumatatea lunii iunie, nu s-a anuntat niciun proiect de relansare economica. Cred ca sfarsitul lui 2010 va fi foarte greu si cred ca 2011 inceputul daca nu se anunta de acum care e planul de masuri economice suntem in pericolul de a cobori si mai jos", a mentionat Schrotter.
Sursa: Ziare.com

Articol citit de 1646 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
5 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

sa intelegem ca te simti satisfcuta ???

cu doar 20-22 cm !!!
vezi sa nu faci galci!!!

 

Draga Doamna Schrotter....

Sa-l mareasca la 20( 22%) ca sa ce?...sa aiba mai mult de dat la clientela politica?...chiar nu se vede ca-s impotenti si rauvoitori?...toata Administratia nu stie decat sa fure si incompetenta e strigatoare la cer...de ce sa-mi ia impozit marit?...ma mira acest punct de vedere al unui om de afaceri...toate bune...

 

rusine!

sa vorbesk poporul, nu cei k tine cu conturile pline...
este evident pt. toata lumea, k nimik nu se mai face spre binele nostru, kiar dak s-ar face si 30%...
asa k nu incerkati sa ne mai prostiti cu tot fel de masuri de revenire economik, sau cu abearatia k se keltuie prea mult cu salariile bugetarilor si cu pensiile, cele mai mari sume tot voi le bagati ink in buzunar...

 

Ca in Romania...

Se trezesc cite unii vorbind fara sa gindeasca.
O fi suportabil pentru ea - pentru mine nu e placut sa ma gindesc ca pierd inca 4% din ce cistig si, pe deasupra, toate produsele se scumpesc. Doamna Schrotter s-a gindit ca TVA-ul se aplica la FIECARE din fazele prin care trece un produs? Probabil ca nu. Dumneaei are o firma care isi echilibreaza TVA-ul din achizitii cu cel din vinzari. Cetateanul va suporta intreaga crestere...
Nu, multumesc.

 

SANTAJ??

Mi se pare mie sau doamna S. este un pic santajata??
Altfel, cred ca nici un om sanatos (la minte si la trup) nu ar vorbi astfel cand ar veni vorba sa dai mai multi bani statului in conditiile in care acesta va face in viitorul apropiat si mai putin(decat foarte putin, cum este acum) pentru cetatenii sai, hm!??!


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor