Real deschide joi al 24-lea magazin din Romania, la Ploiesti

Miercuri, 09 Decembrie 2009, ora 20:00
3206 citiri
Real deschide joi al 24-lea magazin din Romania, la Ploiesti

Real a comunicat ca va deschide joi cel de-al 24-lea magazin din reteaua sa din Romania, la Ploiesti, investitie care se ridica la suma de 23,8 milioane de euro, fiind create 280 de locuri de munca.

Primul magazin Real din Ploiesti este amplasat in afara orasului, in Blejoi, si se desfasoara pe o suprafata totala construita de 12.500 de metri patrati, cu o suprafata utila de vanzare de 7.731 de metri patrati, fiind deservit de o parcare cu peste 550 de locuri.

"Am investit aproape 24 de milioane de euro pentru acest nou magazin, investitia totala de pana acum in reteaua Real, care numara in prezent 24 hypermarketuri, cifrandu-se la aproximativ jumatate de miliard de euro (...)", a declarat Managing Director al Real Hypermarket Romania, Michel Lamoot.

Magazinul comercializeaza 40.000 de produse din sectoarele alimentar si nealimentar, produse care sunt, potrivit companiei, in proportie de 90% de la producatori si furnizori locali.

In 2009, Real a dezvoltat gama de produse marca proprie prin introducerea a trei noi categorii: real,-QUALITY, real,-BIO si real,- Selection. Real lucreaza cu peste 60 de furnizori nationali pentru produsele marca proprie.

Cifra de afaceri a Real Hypermarket Romania a crescut de la 1,22 miliarde lei (367 milioane Euro) in 2007 la 2,35 miliarde lei (638 milioane Euro) in 2008, ceea ce reprezinta o crestere de 92% (73.8% echivalent Euro, ajustat cu efectele cursului de schimb) in comparatie cu anul anterior. Vanzarile sunt in valori nete si nu contin TVA.

In acelasi timp, Real a deschis sase noi magazine in 2008 si patru in 2009, astfel incat reteaua numara in prezent 24 de hypermarket-uri in Bucuresti si alte orase importante din tara (cate trei hipermarketuri in Bucuresti si Timisoara, cate doua in Constanta si Oradea si cate un magazin in Arad, Bacau, Baia Mare, Brasov, Cluj, Craiova, Deva, Galati, Pitesti, Ploiesti, Satu Mare, Sibiu, Suceava si Tg. Mures).

Numarul de angajati ai companiei la sfarsitul anului 2008 a fost de 7.568 (medie anuala care include si sediul central) cu 3.054 mai multi decat media anului 2007.

Principalii competitori ai retailerului pe piata autohtona a hipermarketurilor sunt Carrefour, Kaufland (Schward Group), Auchan, Cora (Louise Delhaize).

Un nou scandal pentru Guvern. Damen a dat in judecata Romania la o curte internationala de arbitraj
Un nou scandal pentru Guvern. Damen a dat in judecata Romania la o curte internationala de arbitraj
Premierul Marcel Ciolacu confirma faptul ca olandezii de la Damen au dat in judecata Romania, aratandu-se in acelasi timp optimist in ceea ce priveste rezolvarea pe cale amiabila a disputelor...
Razer a lansat noul model de mouse Viper V3 Pro, conceput alături de gameri profesioniști
Razer a lansat noul model de mouse Viper V3 Pro, conceput alături de gameri profesioniști
Razer a lansat noul model de mouse Viper V3 Pro, conceput în colaborare cu unii dintre cei mai buni jucători de esports, inclusiv Zachary „zekken” Patrone, campion și MVP al turneului...
#Real Ploiesti, #Real deschidere magazin nou , #magazine