Ziare.com

CFO Forum: Fiscalitatea si legalitatea cu care se confrunta mediul de afaceri din Romania

Miercuri, 09 Aprilie 2014, ora 17:28

   

CFO Forum: Fiscalitatea si legalitatea cu care se confrunta mediul de afaceri din Romania
Medien Conferences organizeaza cea de-a IV-a editie a Forumului Directorilor Economici, eveniment va avea loc pe data de 16 aprilie 2014, la Hotel InterContinental.

Intr-o economie cu reguli noi, directorul financiar (CFO) a devenit deja elementul-cheie in cadrul companiilor, transformarea functiei financiare impunand o noua abordare si noi exigente cu privire la performantele acesteia. Fiscalitatea si legalitatea cu care se confrunta mediul de afaceri din Romania, nevoia expertizei CFO-ului in cadrul companiilor si rolul sau de "playmaker" cu finantele companiei sunt cateva din subiectele pe care le vor aborda participantii si speakerii invitati.

In cadrul acestei noi editii a forumului dedicat directorilor financiari dar si celor cu atributii de conducere din cadrul societatilor, cum ar fi CEO, Financial/Accounting Managers, audienta este provocata la un dialog asupra rolului CFO-ului, in sensul depasirii spatiului sau tehnic, intr-un rol cu mult mai central si mai concentrat pe cresterea economica, in noul context international si european in materie de fiscalitate.

Evenimentul se adreseaza autoritatilor, bancilor, expertilor financiari, analistilor economici, investitorilor, companiilor de asigurari, companiilor de leasing, fondurilor de pensii, companiilor mari, consultantilor.

Cele mai dorite beneficii extrasalariale la cele mai bune costuri pentru compania ta: card de masa Up Dejun cu 0 costuri de emitere + abonament medical Regina Maria la cel mai bun pret de pe piata: de la 3 euro/luna/angajat. Obtine oferta AICI!

Mai multe informatii despre participarea la eveniment gasiti pe site-ul: http://mhconferences.ro/.

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 279 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Nu exista comentarii postate de utilizatori.


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor