Ziare.com

Fondul Proprietatea a semnat contractul de administrare cu Franklin Templeton

Joi, 25 Februarie 2010, ora 21:11

   

Fondul Proprietatea a semnat contractul de administrare cu Franklin Templeton
Fondul Proprietatea si compania financiara Franklin Templeton Investment Management (FTIM) au semnat joi contractul de administrare a Fondului.

Una dintre cele mai mari companii financiare internationale, Franklin Templeton gestioneaza peste 30 de miliarde de dolari in pietele emergente, cu o echipa de 39 de directori de portofoliu, analisti si specialisti care lucreaza in cele 15 birouri situate in toata lumea.

Compania este deja o prezenta puternica in Europa Centrala si de Est, cu organizatii active in Moscova, Varsovia, Budapesta, Viena, Istanbul si Bucuresti. Fondul Proprietatea va beneficia de o echipa de administratori stabilita in Romania si condusa de dr. Mark Mobius.

Crestere de 40% a actiunilor Fondului Proprietatea, in doua luni

Motiveaza-ti angajatii cu mixul perfect de beneficii extrasalariale! Alege cardul de masa Up Dejun cu cost 0 si ai abonamente medicale Regina Maria de la 3 EUR/angajat. Afla mai multe AICI!

Infiintat in anul 2005, cu scopul de a compensa proprietatile private confiscate abuziv de regimul comunist, Fondul Proprietatea este un fond de investitii inchis, cu o valoare a activelor de aproximativ 2,4 miliarde de euro.

Sursa: AGERPRES

Articol citit de 943 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
2 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

unde-i Vlad Tzepesh?

pentru Lulache, Ionut Popescu, Pogea & co. fara numar, fara numar....

 

Numara paralele si asteapta cumparatori sa le vanda participatii la gogoasa proprietara umflata cu pompa... ma astept sa se prabuseasca cand vor incepe sa se inscrie masiv cei care trebuie despagubiti pentru terenuri retrocedate aiurea pe marte....

Stima


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor