Intuitia, al 6-lea simt in business si in viata

Miercuri, 07 Septembrie 2016, ora 17:21
1870 citiri
Intuitia, al 6-lea simt in business si in viata

Un eveniment premiera despre "Vocea Interioara. Secretul Reusitei In Business si in Viata" va avea loc pe 22 septembrie, la Centrul National de Arta Tinerimea Romana.

Evenimentul este organizat de revista CARIERE si conferintele Sufletul in Business.

Un fost CEO povesteste despre cum sa faci performanta de varf folosindu-ti intuitia, dar si vocea interioara a organizatiilor, cu studii de caz recente.

"Organizatiile au suflet... Solutiile la provocari nu vin din exterior. Ele se afla doar in interiorul nostru si al organizatiilor pe care le reprezentam", sustine Aliz Kosza, Business Mentor si Strategist.

Aliz Kosza, fost CEO, creator de culturi organizationale si branduri de top, ne ofera cu generozitate:

  • 12 povesti de business (studii de caz) din viata si cariera ei, argumentate cu cifre si indicatori care demonstreaza ca oportunitatile apar ciclic si sincronic, iar intuitia este de fapt acea capacitate a omului din business de a identifica momentul oportun de actiune.

si

  • O demonstratie a felului in care se manifesta sincronicitatea in organizatii, cu exemple de strategii generate de "vocea interioara" a companiilor.

Vom afla de la Aliz Kosza care este diferenta dintre SQ (inteligenta spirituala) si EQ (inteligenta emotionala) si cum cea din urma ne poate alimenta teama de intuitie, care este esenta inteligentei emotionale si "cea mai inalta treapta a constiintei."

De asemenea, vom descoperi ca intuitia este de fapt un atribut al oamenilor curajosi, care ii ajuta pe lideri sa transforme companiile, sa le duca la progres prin empowerment, creativitate, inovatie si viziune.

Mai multe detalii despre Aliz Kosza, agenda si inscriere puteti gasi in pagina dedicata evenimentului.

HoReCa, 1/5 din PIB – TradeVille
HoReCa, 1/5 din PIB – TradeVille
Evoluția Cifrei De Afaceri Din Comerțul Cu Ridicata Cifra de afaceri din comerțul cu ridicata (cu excepția comerțului cu autovehicule si motociclete) a scăzut, in luna ianuarie, cu 20%...
Ministerul Dezvoltării a virat peste 286 de milioane de lei, pentru plățile restante din programul "Anghel Saligny"
Ministerul Dezvoltării a virat peste 286 de milioane de lei, pentru plățile restante din programul "Anghel Saligny"
Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei (MDLPA) a virat suma de 286.390.685,13 lei, în vederea decontării facturilor pentru 237 de obiective finanţate prin Programul...
#strategii intuitie business, #intuitia in viata, #intuitia in business , #management