Afla cum sa pastrezi loialitatea clientilor din mediul online

Miercuri, 01 Aprilie 2015, ora 23:40
1969 citiri
Afla cum sa pastrezi loialitatea clientilor din mediul online
foto: libero events

Romania este una dintre tarile din Europa de Est cu cea mai rapida dezvoltare a comertului online, alaturi de tari precum Polonia, Slovacia sau Cehia.

In cadrul conferintei de comert online TeCOMM Bucuresti, care se va desfasura in perioasa 7 - 8 mai, Crowne Plaza, Maciej Wyszynski (PL), va vorbi despre elementele care duc la pierderea loialitatii clientilor din mediul online, dar si despre cum pot fi pastrati cei mai buni clienti.

Maciej este directorul general pe Europa Centrala si de Est in cadrul Sociomantic Labs, fiind responsabil pentru strategia regionala, dar si pe strategia de vanzari si dezvoltare, cat si supravegherea relatiilor cu clientii. La CV-ul lui Maciej se regasesc ani de experienta in eBay iar apoi manager la Sociomantic pe Polonia.

Comertul electronic creste considerabil de la an la an, motiv pentru care este esential ca magazinele online sa ramana in fruntea competitiei pe domeniul de activitate si sa evite greselile comune la nivel de optimizare. Tot in cadrul TeCOMM Bucuresti, Russell Sutton (UK) va aduce informatii valoroase de pe una dintre cele mai mari piete de e-commerce din Europa.

Russell este managerul ConversionWorks, o academie specializata in a ajuta magazinele online sa isi masoare si sa isi imbunatateasca performanta site-urilor folosind website analytics. ConversionWorks este una dintre putinele agentii din Marea Britanie care este recunoscuta de Google, drept expert in domeniu. In cadrul TeCOMM Bucuresti, Russell Sutton va vorbi despre Tag Management Systems, despre importanta lor si cum acestea influenteaza conversiile unui magazin online.

Cel mai mare magazin online de fashion din Rusia, LaModa (prezent in 4 tari cu peste 1300 de angajati) va fi reprezentat in cadrul TeCOMM, de catre fondatorul si managing director al acestuia, Florian Jansen. Florian va prezenta un studiu de caz bazat pe succesul magazinului LaModa.

TeCOMM are loc in capitala in perioada 7-8 mai 2015 la Hotel Crowne Plaza. Sub cupola TeCOMM stau inca 2 evenimente de profil care ofera workshopuri nisate: RoMagento si MarkDay.

Inscrierile la TeCOMM se fac pe www.bucharest.tecomm.ro.

Xiaomi trimite un avertisment către utilizatorii de smartphone-uri. Ce trebuie evitat
Xiaomi trimite un avertisment către utilizatorii de smartphone-uri. Ce trebuie evitat
Compania Xiaomi a emis recent un avertisment către utilizatorii săi privind riscurile asociate cu folosirea protecțiilor de ecran cu adeziv lichid UV. În ciuda popularității acestor...
De ce prețurile produselor de pe Shein și Temu sunt atât de mici. Riscurile grave la care se expun cumpărătorii
De ce prețurile produselor de pe Shein și Temu sunt atât de mici. Riscurile grave la care se expun cumpărătorii
Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor (ANPC) a anunțat, pe 23 aprilie, că urmează să investigheze platformele de comerț online chinezești Temu și Shein, făcând și o...
#conferinta comert online 2015, #conferinta comert online TeCOMM, #conferinta comert online Bucuresti , #marketing