Agentia de Mobile Marketing SendSMS incheie un parteneriat strategic cu While1 Software

Advertorial
Luni, 31 Octombrie 2016, ora 17:57
6741 citiri
Agentia de Mobile Marketing SendSMS incheie un parteneriat strategic cu While1 Software

Agentia SendSMS, specializata in publicitate si marketing prin SMS, semneaza un parteneriat cu While1 Software - solutie e-commerce 100% romaneasca.

Datorita acestui parteneriat, magazinele online care folosesc platforma While1 Software au acum posibilitatea sa isi notifice si fidelizeze clientii via SMS.

Integrarea platformei SendSMS - una dintre cele mai robuste si sigure din piata - in cadrul solutiei e-commerce While1 Software va permite proprietarilor de magazine online sa comunice direct cu clientii, sa fidelizeze clientii actuali, sa obtina rapid noi clienti si, toate acestea, la un raport cost-beneficii foarte avantajos.

SMS-ul, un canal de marketing direct, eficient, ieftin, masurabil

Proprietarii magazinelor online care doresc sa construiasca notorietatea brandului si sa fidelizeze clientii prin oferte promotionale au la dispozitie un canal de marketing direct, eficient, ieftin, 100% masurabil: SMS-ul.

In urma campaniilor SMS lansate pentru zeci de clienti, printre care Carrefour Online, eMag, Aoro.ro, Miniprix.ro, Altex.ro, Elefant.ro, am constatat ca:

  • Randamentul investitiilor in campaniile SMS este semnificativ mai mare fata de alte forme de marketing. 98% din SMS-uri sunt citite de clienti, in timp ce doar 22% din e-mail-uri sunt citite si doar 12% din postarile de pe Facebook sunt vizualizate.
  • Campaniile SMS au efect imediat. S-a constatat ca un SMS este citit in primele 3 minute de la primire. In plus, SMS-ul nu ajunge niciodata in spam, spre deosebire de e-mail, asa ca poti fi sigur ca mesajele sau notificarile tale vor fi citite.

SMS-ul este o forma de comunicare directa si la obiect. Clientii reactioneaza mai bine la mesaje scurte, simple si concise. Iar segmentarile pe criterii de varsta, sex, localitate contribuie la o rata de succes si mai mare.

Interactivitate la cel mai inalt nivel. Poti crea campanii prin care clientii sa raspunda predefinit sau sa trimita coduri promotionale, poti obtine feedback constructiv, poti trimite alerte periodice sau parole de acces clientilor.

In randul instrumentelor de marketing, SMS-ul are cea mai inalta rata de succes la capitolul interactivitate.

Campaniile prin SMS sunt mult mai personale fata de alte campanii de marketing, deoarece te adresezi direct clientilor printr-un obiect intim al acestora - telefonul mobil.

Prin urmare, clientii vor fi mult mai receptivi si reactivi.

O campanie SMS se configureaza si se automatizeaza simplu si rapid. Efort minim, rata de succes foarte mare.

Despre While1 Software

While1 Software este o platforma creata de catre practicieni in e-commerce si respecta cei trei piloni principali ai retail-ului: gestiune, vanzari, contabilitate - totul in acelasi loc!

While1 este o platforma de magazine online customizabila, intuitiva, user-friendly si usor de administrat. Platforma a fost dezvoltata de proprietari de magazine online, care acumuleaza experienta dobandita in peste 10 ani de comert electronic in administrarea unor magazine de real succes.

Pentru mai multe informatii, acceseaza pagina while1.ro.

Despre SendSMS

SendSMS este activa pe piata de SMS Marketing din Romania din 2009 si ofera o platforma de comunicare completa, in retelele de telefonie mobila Vodafone, Orange, Telekom si Digi.

Clientii SendSMS au posibilitatea de a livra mesaje in peste 170 de tari din lume.

Serviciile de SMS Marketing oferite acopera o gama larga de nevoi: Bulk SMS, 2WaySMS, SMS Gateway, HLR Number Lookup, Mobile Payments, Mail2SMS, SMS2Mail, Mobile Payments, Portabilitate, Viber Marketing, 2FA.

SendSMS a colaborat in ultimul timp cu platforme E-commerce romanesti, oferind servicii de notificare prin SMS adaptate nevoilor clientilor: SMS pentru confirmarea sau livrarea comenzii, SMS pentru alerta de pret sau alerta stoc produs, SMS cu ofertele si reducerile in curs.

Pentru mai multe informatii, acceseaza pagina www.sendsms.ro.

"Inca din 2009, am realizat ca instrumentul suprem in materie de publicitate si marketing va fi telefonul mobil. Avand in vedere cresterea e-commerce-ului romanesc din ultimii ani si faptul ca 40% dintre tinerii romani petrec zilnic intre 7 si 12 h pe telefon, pot estima ca Marketingul prin SMS va deveni unul din principalele canale de promovare in industria e-commerce.

Prin semnarea parteneriatului cu While1 am facut un alt pas important in promovarea platformei SendSMS ca un instrument de comunicare eficient si rentabil pentru segmentul e-commerce" a declarat Liviu Baltoi, fondator SendSMS.

Citește și:
Noua conspirație marca Daniel Ghiță. Politicianul susține că pesta porcină a apărut în România înaintea sărbătorilor pentru ca cetățenii să cumpere carne din alte țări
Noua conspirație marca Daniel Ghiță. Politicianul susține că pesta porcină a apărut în România înaintea sărbătorilor pentru ca cetățenii să cumpere carne din alte țări
Deputatul PSD Daniel Ghiță promovează o nouă teorie a conspirației după ce a dat de înțeles că pesta porcină ar fi apărut în România înaintea sărbătorilor pentru a-i determina pe...
Ministrul Muncii anunță o creștere ”un pic mai mare” a alocațiilor pentru copii din 2023. Noul procent promis
Ministrul Muncii anunță o creștere ”un pic mai mare” a alocațiilor pentru copii din 2023. Noul procent promis
Ministrul Muncii, Marius Budăi, a făcut luni, 28 noiembrie, precizări în legătură cu majorarea alocațiilor. Recent, Guvernul a anunțat că, la începutul lui 2023, alocațiile vor fi...