Ziare.com

Angajatii romani si valorile lor

Luni, 25 Februarie 2013, ora 21:14

   

Angajatii romani si valorile lor
Evenimentul "Valorile angajatilor romani" se va desfasura in data de 21 martie 2013, la hotel Howard-Johnson, sala Platinum.

In cadrul conferintei vor fi prezentate rezultatele cercetarii despre valorile in care cred angajatii din mediul de afaceri din Romania si va fi lansata cartea intitulata Valorile angajatilor romani.

Realizat de compania Result Development, studiul vorbeste despre valorile angajatilor romani si a fost realizat in perioada noiembrie 2011 - iulie 2012, analizand raspunsurile a 1481 de participanti din toata tara, peste 90% fiind cu studii superioare si peste 80% avand statut de angajati.

Noutatea cercetarii consta in analiza valorilor centrale, structurale si ideale ale angajatilor romani si explicarea surselor motivationale si a modelelor comportamentale pe care le genereaza. In cadrul conferintei se va discuta despre valorile impartasite de romani, despre ce ii motiveaza si ce-i nemultumeste, descoperindu-se care sunt criteriile de care tin romanii cont in deciziile lor.

Cele mai dorite beneficii extrasalariale la cele mai bune costuri pentru compania ta: card de masa Up Dejun cu 0 costuri de emitere + abonament medical Regina Maria la cel mai bun pret de pe piata: de la 3 euro/luna/angajat. Obtine oferta AICI!

Inovatia cercetarii:

Au fost investigate 40 de valori structurate in urmatoarele 5 grupe: valori de realizare prin munca; valori de relationare (privind lucrul cu ceilalti); valori privind evolutia, progresul; valori personale; valori morale. Metoda de cercetare a constat in evaluarea celor 40 de valori atat la propria persoana, cat si la romani, in general.

Beneficiile studiului:

Studiul despre valorile angajatilor romani aduce contributii in domeniile managementului, vanzarilor si marketingului. Pentru manageri este un prilej de a intelege valorile si motivatiile angajatilor romani si de a optimiza performanta utilizand cele mai eficiente tehnici de motivare.

Pentru domeniul vanzarilor, studiul Result poate fi de interes prin identificarea a ceea ce valorizeaza clientii romani, iar pentru domeniul marketingului, prin analiza nevoilor consumatorilor romani. Nu in ultimul rand, lucrarea Valorile angajatilor romani, este o oportunitate de dezvoltare personala pentru fiecare dintre noi, cunoscand si constientizand sistemul nostru de valori si dorindu-ne sa fim mai performanti in relatiile cu ceilalti, mai eficienti in ceea ce facem si in propriul nostru comportament.

In finalul lucrarii, Dorin Bodea analizeaza prin prisma valorilor modelul cultural romanesc si propune un ghid de schimbare culturala, o solutie la criza valorilor de astazi.

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 1996 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
2 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

Cind esti angajat nu mai ai nici o valoare ! De aceea trebuie sa te

valorizezi inainte de angajare... dupa este prea tirziu...

 

angajatii romani si volorile lor

... domeniile managementului, vanzarilor si marketingului.

Vai de capul nostru.
Cata credibilitate tehnica, stiintifica ...avem.

Am pus industria pe butuci ...iar acum ...hai la spalat vase in ue.

 

Platforma pentru solutionarea online a litigiilor