Bagvertising. Prin pungi de plastic, consumatorii finali promoveaza gratuit brandul tau

Advertorial
Marti, 05 Martie 2019, ora 11:25
7871 citiri
Bagvertising. Prin pungi de plastic, consumatorii finali promoveaza gratuit brandul tau

Cum ar fi posibil ca propria ta carte de vizita sa fie facuta cunoscuta de catre mii de persoane, pe care nici macar nu le cunosti personal?

Branduieste minim 5.000 de bucati pungi plastic marca Total Gama Prod SRL cu logoul afacerii tale, cu adresa punctelor de lucru/desfacere si cu datele de contact iar miile de oameni care folosesc zilnic pungi personalizate vor deveni niste porta voce ai brandului tau. Simplele pungi de plastic pot deveni cartea de vizita a afacerii tale!

Consumatorii finali, partenerii tai de promovare prin pungi de plastic

Ai un business ce are nevoie de un imbold pentru a se face vazut? Intrucat pot fi individualizate cu numele firmei, detaliile de contact, ofertele tentante si diverse mesaje de natura sa informeze si sa atraga clientela, aceste pungi de plastic se vor dovedi o strategie excelenta de marketing si de publicitate.

Pentru consumatorii finali, ambalajele precum sacosele de plastic reprezinta un "must" fara de care le-ar fi imposibil sa-si transporte acasa achizitiile.

Reguli in promovarea pe pungi plastic: mesaj memorabil, design creativ

Prin designul ingenios, alegerea cromatica si materialul pungii pe care iti pui mesajul promotional, adresa sau logo-ul afacerii, oamenii se pot lasa convinsi sa iti promoveze business-ul gratuit, purtand cu ei aceste pungi de plastic personalizate, care pot fi niste obiecte frumoase in sine, pe care doresti sa le porti cu tine, dincolo de utilitatea lor - de la Shopping bags de dimensiuni mari (variantele de pungi plastic de tip "banana" de la Total Gama Prod SRL pot atinge si 70 x 70 centimetri), pana la pungi plastic de dimensiuni mici - pentru transport produse farmaceutice, decoratiuni si obiecte mici.

Exista pungi plastic de tip "banana", prevazute cu manere ergonomice, decupate sau aplicate, care sunt adaptate pentru necesitatile utilizatorilor in scopul de a garanta ergonomia, usurinta manevrabilitatii si rezistenta.

Aceste pungi plastic sunt confectionate dintr-o folie de 70 sau 80 de microni si suporta greutati de pana la 15 kilograme. Si mai exista pungi plastic de tip maieu, cu pliuri si manere incorporate, ce pot fi reciclate dupa folosire, in functie de creativitatea consumatorului, inclusiv pentru confectionarea de decoratiuni interioare.

Oferta pungi plastic

Aceste pungi plastic personalizate, marca Total Gama Prod SRL., se pot produce in diferite dimensiuni si formate, cu pana la sase culori. Poti comanda pungi plastic pe www.pungi-maieu.ro. Timpul mediu de livrare in urma unei comenzi ferme este de aproximativ 8 zile lucratoare.

Pentru toate sacosele imprimate se asigura gratuit machetele flexografice si transportul. Conditia este sa fie indeplinita o comanda minima de 5.000 de bucati atunci cand grafica include 1-3 culori, in timp ce pentru o grafica cu 4-6 culori, comanda incepe de la 10.000 de pungi plastic.

Detalii suplimentare despre pungi plastic personalizate pe adresa comenzi@pungi-maieu.ro si pe https://www.pungi-maieu.ro/.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Romania, printre campioanele Europei la deficit guvernamental
Romania, printre campioanele Europei la deficit guvernamental
Deficitul guvernamental în Uniunea Europeană a crescut uşor anul trecut, de la 3,4% din PIB în 2022, până la 3,5% din PIB în 2023. România, in schimb, se numără printre ţările membre in...
Criza mondială lovește cu putere toate țările. Câți bani vom pierde întrece orice închipuire
Criza mondială lovește cu putere toate țările. Câți bani vom pierde întrece orice închipuire
Cercetătorii de la Potsdam Institute for Climate Impact Research (PIK) au spus în noul studiu publicat în prestigioasa revistă Nature că scăderea economică a fost în mare parte blocată...
#tehnici promovare, #strategii marketing, #pungi plastic personalizate , #marketing