Best Marketing, o conferinta pentru cei care traiesc si respira marketing

Comunicat de presa
Luni, 20 Mai 2019, ora 17:54
4536 citiri
Best Marketing, o conferinta pentru cei care traiesc si respira marketing

Curajul nu mai trebuie sa fie o raritate in marcom-ul romanesc. Curajul implica riscuri, dar mai presus de asta, este o forma de optimism si o dovada de maturizare a industriei. Best Marketing este o conferinta cu si despre oameni curajosi in marketing si comunicare.

Best Marketing, conferinta Biz care se adreseaza oamenilor de marketing si comunicare, ajunge anul acesta la a X-a editie si isi propune sa fie un manifest pentru campanii smart pentru branduri greu de promovat. Conferinta va avea loc in data de 22 mai la ARCUB Gabroveni.

Profesionistii in marketing care se alatura anul acesta conferintei Best Marketing in calitate de vorbitori reprezinta companii curajoase precum: FIRST BANK, Caroli Foods Group, Vodafone Romania, 3M, Update Advertising, dar si reprezentanti ai celor mai active agentii.

In cadrul conferintei se va lansa a cincea editie a Anuarului Directorilor de Marketing din Romania. Cartea reuneste peste 150 dintre cei mai importanti directori de marketing din Romania, cei care decid strategiile de comunicare ale brandurilor si coordoneaza campanii de marketing.

Ce iti mai pregatim?

- TREND WATCHING 2019 - Inteligenta artificiala, realitatile virtuale si tehnologiile puse in slujba marketingului acum mai mult ca niciodata sunt cateva dintre tendintele care fac agenda ultimilor ani. Ce ne rezerva viitorul? Cum se transforma industria si care sunt "skill-urile" viitorului in marketing?

- PITCH MY BRAND - un exercitiu de REAL TIME MARKETING, un brand "se lasa pe mana" a trei tipuri de creatori de continut. Echipele, formate videobloggeri, bloggeri si oameni de agentie, vor crea o campanie "on the spot" la doar doua ore dupa ce au primit brief-ul unei companii foarte cunoscute pe piata din Romania.

- MARKETING DEMYSTIFIED - Care sunt elementele care se repeta cel mai frecvent in publicitatea momentului si cum sunt folosite stereotipurile in marketing?

- From MEH to WOW - Cum reusim sa implementam campanii smart pentru branduri greu de promovat? Unde gasim inspiratia necesara pentru a scoate din monotonie branduri "bizare", "banale" sau "controversate"?

Pe 22 mai in cadrul conferintei Best Marketing specialistii din industrie ii mai pot intalni pe:

- Laura Barbu, Director Brand and Marketing Communication, Vodafone Romania

- Daniel Pana, Advisor to Executive President on Marketing and Communication, First Bank

- Anamaria Bajan, Marketing, PR and Business Development Executive Director, Caroli Foods Group

- George Bonea, Speaker Demotivational

- Marian Ionescu, Vlogger, Mariciu.ro

- Andrei Stanciu, Content Maker, Jazz Communication

- Cristian Florea, Blogger, cristianflorea.ro

- Andreea Golban, Group Creative Director, Friends TBWA

- Liviu David, Creative Partner, Next Advertising

- Dana Nae Popa, Managing Director, pastel

Mai multe detalii despre program si speakeri regasiti pe site-ul evenimentului bestmarketingconference.ro.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

The Boring Phone: dispozitivul destinat să combată dependența de smartphone-uri
The Boring Phone: dispozitivul destinat să combată dependența de smartphone-uri
HMD a anunțat lansarea unui nou model de telefon: The Boring Phone. Produsul va fi prezentat în cadrul unui eveniment la Milan Design Week, pe data de 18 aprilie. Telefonul face parte dintr-o...
Actualizarea care poate strica display-ul dispozitivele Galaxy. Răspunsul oferit de Samsung
Actualizarea care poate strica display-ul dispozitivele Galaxy. Răspunsul oferit de Samsung
În ultima perioadă, un număr ridicat de utilizatori Samsung a raportat apariția unor linii verzi pe ecranul telefoanelor lor, fenomen care pare să fi reapărut după o actualizare recentă de...
#conferinta Best Marketing 2019, #conferinta marketing Bucuresti 2019 , #marketing