Catena ofera prin tragere la sorti 20 de autoturisme Dacia, pe 24 decembrie

Advertorial
Miercuri, 18 Decembrie 2019, ora 12:51
86348 citiri
Catena ofera prin tragere la sorti 20 de autoturisme Dacia, pe 24 decembrie

La 20 de ani de Catena, Mos Craciun are tolba plina si aduce 20 de masini Dacia, pentru a-i rasplati pe cei care trec pragul Farmaciei inimii.

Tragerea la sorti a marelui eveniment, din cadrul campaniei "20 de Dacii, la 20 de ani de Catena", va avea loc in data de 24 decembrie 2019, de la ora 12:15, in direct la Romania TV.

Asadar, va invitam sa urmariti extragerea si sa aflati daca sunteti unul dintre marii castigarii ai unui autoturism Dacia.

Este pentru al treilea an consecutiv cand Mos Craciun vine la Catena cu premii extraordinare, constand in autoturisme Dacia, nou-noute.

Puteti intra in competitie pana pe 20 decembrie!

In cadrul tragerii la sorti, pe langa cele 20 de taloane care vor desemna castigatorii masinilor Dacia, vor fi extrase si 3 taloane de rezerva, care vor fi desemnate castigatoare in cazul in care primele taloane nu vor indeplini criteriile de eligibilitate.

Nu uitati, pana pe 20 decembrie 2019 aveti sansa de a intra in marea competitie "20 de Dacii, la 20 de ani de Catena". Trebuie doar sa cumparati din orice farmacie Catena produse in valoare de minimum 30 de lei (conform bonului fiscal) si sa completati talonul de participare la campanie.

Ulterior, depuneti taloanele completate in urnele existente in farmaciile Catena. Mai multe detalii puteti afla in farmaciile Catena.

Atentie! Pastrati bonul fiscal pentru validarea talonului castigator.

Catena va multumeste pentru increderea acordata si va asteapta si in anul care vine cu servicii de calitate si o multime de oferte si surprize.

HoReCa, 1/5 din PIB – TradeVille
HoReCa, 1/5 din PIB – TradeVille
Evoluția Cifrei De Afaceri Din Comerțul Cu Ridicata Cifra de afaceri din comerțul cu ridicata (cu excepția comerțului cu autovehicule si motociclete) a scăzut, in luna ianuarie, cu 20%...
Ministerul Dezvoltării a virat peste 286 de milioane de lei, pentru plățile restante din programul "Anghel Saligny"
Ministerul Dezvoltării a virat peste 286 de milioane de lei, pentru plățile restante din programul "Anghel Saligny"
Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei (MDLPA) a virat suma de 286.390.685,13 lei, în vederea decontării facturilor pentru 237 de obiective finanţate prin Programul...
#extragere concurs Catena, #concurs Catena Dacia , #marketing