Ziare.com

Conferinta Femei in afaceri: Mediul de business feminin romanesc fata in fata cu cel international

Joi, 26 Septembrie 2013, ora 09:10

   

Conferinta Femei in afaceri: Mediul de business feminin romanesc fata in fata cu cel international
Conferinta FEMEI in AFACERI, organizata pe 17 octombrie 2013, in BUCURESTI, la Howard Johnson Hotel, reuneste speakeri romani, dar si din Polonia, Elvetia, Republica Moldova, Belgia si Grecia. Evenimentul va cauta raspunsuri pentru mediul de business, generand schimbul de idei pentru dezvoltarea domeniului antreprenorial si de afaceri, in contextul social si economic actual.

In ultimii ani, mediul de business feminin din Romania, dar si la nivel global, s-a dezvoltat accelerat. Femeile de afaceri au devenit mult mai vizibile si active, au infiintat firme, afaceri de familie, sau au devenit competitive in mediul corporate.
In acelasi timp, femeile au devenit interesate de tendintele din business identificate la nivel international si vor sa afle ce inseamna leadership in noua economie.

Mai mult, statisticile din Romania arata ca 35% dintre IMM-uri au in conducere femei, iar 11% sunt detinute exclusiv de femei. Dintre afacerile gestionate de femei, 46% sunt din domeniul comertului, iar 20% in zona de servicii - resurse umane, training, contabilitate, cosmetica si infrumusetare.

Cardul de masa Up Dejun iti aduce discounturi de pana la 50% la categorii precum: abonamente de servicii medicale Regina Maria, curierat DPD, card de carburant OMV Petrom, produse de birotica si papetarie Lecom, solutii de digitalizare, tracking GPS flota auto de la iTrack si altele. Obtine oferta AICI!

Practic, femeile ocupa un loc din ce in ce mai important in lumea afacerilor, ceea ce demonstreaza faptul ca obtin excelenta in domeniile in care activeaza. In acest context, organizatia FEMEI in AFACERI lanseaza prima editie a unei conferinte internationale anuale care va pune in discutie realitatile mediului de business actual si va cauta solutii pentru femeile care doresc sa inceapa o afacere, sa o dezvolte, sau pentru cele care isi propun sa aiba o cariera exceptionala.

Printre speakerii internationali se numara oameni de business din Polonia, Elvetia, Republica Moldova, Belgia si Grecia. Cu o evolutie interesanta a carierei, acestia au lansat afaceri performante, au construit strategii pentru companii multinationale, au dezvoltat businessuri extinse la nivel mondial:

- Agnieszka Hryniewicz-Bieniek, Country Business Development Manager Google, Polonia;
- Max Igor Muller, Managing Director Helvetansa, Elvetia;
- Karin Maquet, Business consultant dedicated to SME s, Winner Equiwoman Award 2012, Belgia;
- Maria Vlachou, CEO & Managing Director Fereikos Gefsis and CEO & Managing Director Fereikos Helix, Grecia;
- Carmina Vicol, CEO Prime Capital, Moldova.

Speakerii romani prezenti la conferinta sunt urmatorii: Rucsandra Hurezeanu, Ivatherm; Sonia Nastase, Howard Johnson Hotel; Dora Surugiu, Maastricht School of Management; Aliz Kosza, Business Strategist; Petre Nicolae, CBS Romania; Camelia Sucu, Class Living, Iconic Wine Food&Design; Ioana Mucenic, pastel; Irina Markovits, Image Matters; Paul Olteanu, The Personal Marketing Agency; Doina Cepalis, Te-Rox Prod; Doina Binig, Siveco Romania; Sergiu Negut, Maastricht School of Management Ratiu; Virginia Otel, Garanti Group.

Evenimentul se adreseaza femeilor in afaceri din Romania si din mediul international, celor care au putere de decizie in companiile in care activeaza, antreprenoarelor, celor care vor sa inceapa un business si, in egala masura, celor care sunt interesate de o viata profesionala performanta. Conferinta ofera modalitati de promovare a serviciilor si produselor prin intermediul unor standuri de prezentare si va fi urmata de un Business Trip de doua zile si jumatate, prilej excelent de business networking informal si de cunoastere a unei afaceri deosebite (The Country Hotel, Harman).

Conferinta vine ca o evolutie fireasca a organizarii, timp de 4 ani, a peste 200 de evenimente de business networking, in cadrul proiectului Meet the WOMAN! si a construirii unei comunitati de business feminin. Evenimentul, organizat anual, pozitionat la nivel national si international, va aduce un suflu nou in piata conferintelor de profil din Romania.
Sursa: Ziare.com

Articol citit de 1409 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Nu exista comentarii postate de utilizatori.


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor