Conferinta SMART Marketing: curajul de a fi diferit si de a inova intr-un mediu de business tot mai competitiv

Joi, 12 Octombrie 2017, ora 16:51
1402 citiri
Conferinta SMART Marketing: curajul de a fi diferit si de a inova intr-un mediu de business tot mai competitiv

BusinessMark anunta organizarea conferintei "SMART Marketing", ce va avea loc pe 25 octombrie la Hotel Radisson Blu, Bucuresti. Aceasta editie lanseaza specialistii in marketing si comunicare intr-o discutie despre branduri cu viziune, care au puterea de a se reinventa si a-si pastra magnetismul si efervescenta.

Evenimentul propune participantilor o serie de subiecte de interes: evolutia consumatorului, idei de stimulare a creativitatii echipelor, modele de comunicare adaptate la contextul autohton, campanii de marketing si comunicare, inovatia - cel mai important element in user experience, rolul influencerilor in crearea de comunitati active, brand-uri si identitati sustenabile, reintoarcerea la consumator, puterea vizualului si evolutia imaginii in marketing, branduri implicate emotional in relatia cu audientele, de la mass customization la individualizare etc.

"Suntem bucurosi sa reunim, la SMART Marketing, specialisti cu viziuni complexe asupra industriei de marketing si comunicare. Sunt acei oameni care incurajeaza ideile creative, consolideaza reputatia unor branduri cu renume, schimba comportamente si demonstreaza ca, de cele mai multe ori, o abordare altfel poate face diferenta. Pornind de la experienta pe care o au, la nivel national si international, vom incerca sa conturam noile tendinte intr-un domeniu aflat mereu sub semnul schimbarii", a declarat Andreea Paun, Managaing Partner, BusinessMark.

Cele doua sesiuni reunesc unii dintre cei mai importanti lideri din industria de marketing si comunicare, cu expertiza la nivel local si international:

  • MARCIN MOLIN - Country Group Leader South East Europe, Philips
  • RAMONA BRATU - Marketing Manager, Radio ZU
  • LIVIU MARICA - Marketing Manager, ASUS
  • ENIDA SITESCU - Marketing Manager Vichy Romania & Bulgaria, L'OREAL
  • CEZAR GARBEA - Marketing Manager South Europe, Brown-Forman
  • ANDI VANCA - Head of Communications, Electric Castle
  • ANGELICA BARBU - Brand Marketing & Communication Manager, CEZ Romania
  • NICOLAE MOGOS - Head of Marketing and Communication, DECATHLON
  • CIPRIAN STANCU, Founder, Republica BIO

Invitatul special al acestei editii este PABLO FERREIROS BENNETT - PhD in Marketing, Sales & Marketing Expert, International Speaker & Advisor, care va discuta despre adaptarea companiilor la transformarea digitala, metode pentru cresterea vanzarilor si va oferi exemple de strategii de consolidare a brandurilor.

Conferinta este dedicata managerilor de marketing, PR si Social Media, digital managerilor, brand managerilor, antreprenorilor, directorilor generali si executivi, reprezentantilor comunitatii creative.

Inscrierea la eveniment se va face prin completarea formularului de inregistrare, disponibil pe site-ul BusinessMark si trimiterea acestuia la office@business-mark.ro.

Evenimentul "SMART Marketing" este organizat de BusinessMark alaturi de: Leonidas - Ciocolata Belgiana, Institutul de Marketing, Camera de Comert Bilaterala Bulgaria-Romania si Plantam fapte bune in Romania. Partenerii media ai conferintei sunt: AGERPRES, Ctrl-D, IQads, SMARK, IAA Romania, Social Media Romania, Marketing Focus, Zelist, NewMoney, Curierul National, MoneyBuzz, Financial Market, Jurnalul de Afaceri, PRWave, AngajatorulMeu.ro, FEMEI IN AFACERI, Business24, Ziare.com, Manager Express, Gazetadestiri, Saptamana Financiara, Debizz, Global Manager, PortalManagement, Market Watch, Energynomics, Financiarul.ro, Roportal, Calendar Evenimente, PRBox, Rbeconnect, Vox Capital, Transilvania Business, Revista Valoarea, Bucuresteni.ro, MLM News, Startups.ro, Administratie.ro, MediaRabbit, Chalbert, FinZoom.ro.

Despre BusinessMark

BusinessMark este o companie ce ofera servicii integrate de B2B si pune la dispozitia clientilor sai modele de dezvoltare complexe cu scopul de a-i conecta in mod direct cu mediul de afaceri si de a crea oportunitati de parteneriat strategic. Atat prin organizarea de evenimente business, cat si prin serviciile de B2B Public Relations. BusinessMark isi propune sa vina in intampinarea partenerilor sai cu strategii de comunicare si promovare centrate pe business matchmaking si crearea de oportunitati de dezvoltare.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

OnePlus Pad Go, tableta de buget cu specificații excelente. La ce preț este oferită
OnePlus Pad Go, tableta de buget cu specificații excelente. La ce preț este oferită
OnePlus a introdus pe piață o nouă tabletă, OnePlus Pad Go, o versiune mai accesibilă a modelului OnePlus Pad. Cu un preț de pornire de aproximativ 230 EUR în Europa, tableta promite să...
Microsoft vrea să introducă reclame în Windows 11. Cum pot fi dezactivate
Microsoft vrea să introducă reclame în Windows 11. Cum pot fi dezactivate
Microsoft vrea să introducă reclame în meniul de Start al Windows 11, conform informațiilor oferit de utilizatorii beta din Statele Unite. Experimentul se aliniază practicii companiei de a...
#Conferin a SMART Marketing Bucuresti 2017 , #marketing