Cortul pliabil personalizat: o solutie optima pentru micii intreprinzatori

Advertorial
Miercuri, 07 Iunie 2017, ora 11:17
6552 citiri

(P) Poate ca, trecand prin targurile din diferitele orase, ati putut vedea cum un cort pliabil personalizat poate deveni sarea si piperul unei afaceri.

Usor si simplu de folosit, cu structura din otel si prelata din poliester, acestea reprezinta o solutie optima pentru cei care doresc sa isi vanda marfa calatorind, fiind feriti de intemperii si vant.

Montarea si demontarea acestora se face in doar un minut, putand fi transportate in genti speciale, care vin impreuna cu modelul de cort pliabil ales.

Cortul pliabil personalizat: fa-te remarcat usor!

Personalizarea unui cort pliabil poate fi facuta la cererea clientului, pentru un plus de autenticitate a brandului acestuia. Poti alege un cort de dimensiune mai mare sau mai mica, in functie de nevoile tale, dar si ajustari specifice tie, care sa te ajute sa iti desfasori afacerea mai usor.

Personalizarea unui brand este necesara, chiar si atunci cand vorbim despre targuri sau expozitii, elementele specifice acestuia putand fi recunoscute, astfel, mult mai usor pe viitor, de catre potentialii clienti.

Practic si usor de folosit: nu ai nevoie de cunostinte tehnice pentru a monta un cort pliabil personalizat

Un cort pliabil personalizat poate fi montat si demontat in doar 60 de secunde, multumita structurii sale simple, insa rezistente, si poate fi transportat la fel de usor, indiferent de marimea acestuia.

Asta inseamna, pentru comercianti, ca pot sa isi desfaca marfa fara a avea mari batai de cap si in cel mai simplu mod cu putinta, astfel incat sa acapareze o plaja cat mai mare de clienti.

Echipa Proficort pune la dispozitia clientilor sai diferite marimi de cort pliabil personalizat, acesta putand sa aiba o lungime de pana la 6 metri.

Avand acoperisul preasamblat, modelele de cort pliabil personalizat pe care le oferim clientilor nostri sunt foarte usor de montat.

Personalizeaza un cort pliabil simplu si cu creativitate

Daca doresti, poti cumpara si pereti laterali impreuna cu un cort pliabil. Acestia pot fi imprimati in diferite culori si modele, precum si cu logo-ul sau sloganul unei companii.

Astfel, modelele noastre pot fi folosite cu succes pentru a iti face publicitate, acolo unde acest lucru este posibil, dar si pentru a da un aspect deosebit prezentarii de produse.

Contacteaza acum echipa Proficort pentru a primi detaliile despre modelul de cort pliabil personalizat dorit si imbunatateste-ti experienta vanzarilor si pe cea a marketingului printr-un design creativ si practic, care sa iti scoata afacerea in evidenta!

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

OnePlus Pad Go, tableta de buget cu specificații excelente. La ce preț este oferită
OnePlus Pad Go, tableta de buget cu specificații excelente. La ce preț este oferită
OnePlus a introdus pe piață o nouă tabletă, OnePlus Pad Go, o versiune mai accesibilă a modelului OnePlus Pad. Cu un preț de pornire de aproximativ 230 EUR în Europa, tableta promite să...
Microsoft vrea să introducă reclame în Windows 11. Cum pot fi dezactivate
Microsoft vrea să introducă reclame în Windows 11. Cum pot fi dezactivate
Microsoft vrea să introducă reclame în meniul de Start al Windows 11, conform informațiilor oferit de utilizatorii beta din Statele Unite. Experimentul se aliniază practicii companiei de a...
#cort pliabil personalizat , #marketing