Idei de afaceri: 10 legi ale marketingului in social media

Marti, 15 Martie 2011, ora 09:36
1653 citiri
Idei de afaceri: 10 legi ale marketingului in social media
Foto: zitzsolutions.com

Avand puterea content-ului si al marketingului in social media, poti sa iti cresti publicul si baza de date cu clienti intr-un mod impresionant. Dar sa incepi fara nicio experienta sau fara cunostinte poate fi periculos.

Este vital sa intelegi fundamentele marketingului in social media. De la maximizarea calitatii pana la cresterea punctelor tale de intrare in online, respectarea acestor 10 legi te va ajuta sa construiesti o baza care iti va servi clientii, brandul si, poate cel mai important, profitul.

1. Legea ascultarii. Succesul in social media si marketingul contentului necesita mai multa ascultare si mai putina vorba. Citeste contentul online al targetului tau si alatura-te la discutii pentru a afla ce este important pentru ei. Numai asa poti crea content si poti incepe conversatii care adauga mai degraba valoare decat dezordine in vietile lor.

2. Legea concentrarii. Este mai bine sa te specializezi pe ceva decat sa fii bun la toate. Social media foarte targetata si strategiile de marketing de content au ca scop construirea unui brand puternic, care are o sansa mai mare de a reusi decat o strategie mai ampla care incearca sa fie buna la orice si pentru oricine.

Citeste mai multe despre 10 legi ale marketingului in social media pe afacerilacheie.net.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Utilizatorii TikTok, remunerați pentru timpul petrecut vizionând videoclipuri. Cum funcționează
Utilizatorii TikTok, remunerați pentru timpul petrecut vizionând videoclipuri. Cum funcționează
Rețeaua de socializare TikTok, operată de gigantul chinez ByteDance, și-a extins portofoliul în Europa prin lansarea aplicației TikTok Lite în Franța și Spania. Noua versiune promite o...
Elon Musk vrea să-i taxeze pe utilizatorii care postează și dau ”like-uri”
Elon Musk vrea să-i taxeze pe utilizatorii care postează și dau ”like-uri”
Elon Musk, cunoscut pentru abordările sale inovative și adesea controversate în tehnologie, a avut în vedere transformarea platformei de social media Twitter, acum redenumită X, într-un...
#social media, #marketing social, #social media afaceri , #marketing