Importanta brandigului pentru orice business

Miercuri, 26 Noiembrie 2014, ora 15:33
1196 citiri
Importanta brandigului pentru orice business

V-ati mai gandit in ultima perioada la branding? De ce intreb; pentru ca de multe ori uitam sa luam in vedere metodele clasicele si totodata foarte eficiente ale marketingului.

Brandingul merge dincolo de doar un logo si un slogan. Modul in care clientul percepe afacerea dumneavoastra determina in mare parte si numarul vanzarilor. Haideti sa aruncam o privire asupra tehnicilor esentiale de promovare offline.

Prima impresie

In general, in momentul in care ne gandim la un brand, prima imagine asociata in perceptia comuna este logo-ul. Acesta poate fi impregnat in memoria constienta a consumatorilor prin firme luminoase, bannere, totem-uri, litere volumetrice, panouri publicitare si colantari (auto sau vitrine.)

Informarea permanenta si actualizata a clientilor

Va propunem o solutie accesibila, omniprezenta si extrem de eficienta: sisteme de afisaj.

Acestea reprezinta principala unealta a publicitatatii outdoor. Fie ca este vorba despre rame click-frame, roll-up-uri, standuri expozitionale, people stoppere sau obisnuitele standuri pentru pliante, acestea trebuiesc la randul lor umplute cu continut atractiv si relevant.

Exista desemenea si posibilitatea incorporarii unor promo-uri prin dispozitive de afisare video. Aici, continutul dinamic isi poate intra in rol, avand ca scop mentinerea prelungita a atentiei catre produsele sau serviciile promovate.

In cazul in care nu optati pentru tehnologii de afisare de tip led sau lcd - cele care pot fi gasite in cadrul mijloacelor de transport si in structurile acestora, in muzee, stadioane, magazine, hoteluri sau restaurante - trebuie sa va orientati catre o companie de specialisti in tipar digital.

Continut

Haideti sa ne imaginam ca avem deja standul expozitional montat sub firma luminoasa. Acesta va atrage atentia, dar in lipsa diverselor tipuri de continut vom irosi practic impactul dobandit initial. Asadar, pentru a pastra atentia clientului chiar si dupa ce acesta a parasit locatia promovata, standurile umplute cu flyere, mape de prezentare, pliante si brosuri au rolul de a mentine scopurile initiale actionand ulterior.

Deasemenea, ecusoanele insotite de legitimatii pot avea un efect pozitiv in cresterea increderii consumatorilor fata de reprezentatii dumneavoastra. Pentru toate acestea va recomandam sa apelati numai la profesionisti in productie publicitara.

Vești bune pentru utilizatorii iOS! Apple vrea să introducă două opțiuni noi de culoare pentru seria iPhone 16
Vești bune pentru utilizatorii iOS! Apple vrea să introducă două opțiuni noi de culoare pentru seria iPhone 16
Apple se pregătește să aducă pe piață modelele iPhone 16 Pro și iPhone 16 Pro Max în două noi opțiuni de culoare: Desert Titanium și Titanium Grey, potrivit ultimelor informații...
Avocat celebru, speriat de introducerea banilor care expiră, pe model chinezesc: „Am zis că nu se poate, dar se va întâmpla din 2030"
Avocat celebru, speriat de introducerea banilor care expiră, pe model chinezesc: „Am zis că nu se poate, dar se va întâmpla din 2030"
Sergiu Vasilescu, unul dintre cei mai cunoscuți avocați din România, specializați în fiscalitate, respectiv în crypto, avertizează cu privire la pericolul iminent cu care se vor confrunta...
#sisteme afisaj publicitar, #branding business, #tipar digital publicitate , #marketing