Intrarom si Genesys au primit premiul pentru "Best Use of Technology"

Joi, 23 Aprilie 2015, ora 13:46
1925 citiri
Intrarom si Genesys au primit premiul pentru "Best Use of Technology"

Intrarom, filiala din Romania a companiei Intracom Telecom, a anuntat marti ca, impreuna cu Genesys, liderul de piata in domeniul "omnichannel customer experience (CX) " si al solutiilor pentru Contact Centers, au primit premiul "Best Use of Technology Solution"/"Cea Mai Buna Utilizare a unei Solutiei Tehnologice".

Acest premiu recunoaste implementarea cu succes a proiectului de imbunatatire a experientei clientului "IP Contact Center", proiect complex, de mari dimensiuni, pentru Telekom Romania, una din cele mai mari companii de telecomunicatii de pe piata locala. Intrarom si Genesys au primit "Best use of technology" in cadrul Conferintei anuale "Romanian Contact Center Conference & Awards" in Bucuresti care a avut loc pe 25 si 26 martie

"Implementarea cu succes a Contact Center-ului IP din cadrul Telekom Romania este rezultatul angajamentului echipei noastre pentru excelenta si certifica cel mai inalt nivel de expertiza si certificare in tehnologiile Genesys precum si pentru solutiile add-on din domeniul Contact Centers", spune Kostas Fiakas, Director de Vanzari, Intrarom.

Intrarom si Genesys au ajutat Telekom sa ofere clientilor o experienta imbunatatita printr-o serie de integrari complexe de aplicatii si functionalitati. Aceste aplicatii includ: rutarea apelurilor de intrare ("inbound call routing"), campanii de outbound (campanii de marketing, campanii de informare, etc) managementul fortei de munca, asigurarea calitatii serviciului, integrarea cu sisteme de tip CRM, integrarea cu platforma IVR, integrarea platformei de telefonie, raportare analitica.

Acum echipele implicate in relatia cu clientul de la Telekom Romania pot fi angajate intr-un mod mult mai eficient in interactiuna directa cu clientul prin intermediul tuturor punctelor de contact, canalelor de comunicatie si tipurilor de interactiuni, putand livra astfel o experienta de tip "omnichannel" unica si personalizata care sa genereze impresii favorabile ce vor loializa clientii.

"Implementarea solutiei Genesys acopera toate functiile esentiale pentru a sustine strategia de relatii cu clientii a operatiunilor Telekom Romania, in ceea ce priveste controlul costurilor, cresterea calitatii si a veniturilor. Echipa Intrarom a avut o contributie importanta in implementarea platformei telefonice IP in cadrul infrastructurii Telekom. Membrii echipei au inclus experti ai Genesys, specialisti de incredere, care au raspuns prompt solicitarilor noastre, oferind informatiile necesare echipelor tehnice, si care si-au pus in aplicare cunostintele pentru a rezolva toate aspectele si pentru a implementa cerintele noastre de business", spune Mihai Barbut, Director Customer Care, Telekom Romania.

Kostas Fiakas, Director de Vanzari in cadrul Intrarom a adaugat:

"Castigarea Premiului 'Best Use of Technology' este o realizare importanta pentru noi toti. Noi depunem in mod continuu eforturi pentru a livra Servicii Profesionale la standarde ridicate si este extraordinar sa auzim de la clientii nostri ca realizam acest lucru asa cum ne-am propus. Implementarea cu succes a Contact Center-ului IP din cadrul Telekom este rezultatul angajamentului echipei noastre pentru excelenta si certifica cel mai inalt nivel de expertiza si certificare in tehnologiile Genesys precum si pentru solutiile add-on din domeniul Contact Centers".

"Genesys a livrat o platforme puternica de Customer Experience care poate dirija cu adevarat toate tipurile de interactiuni ale clientului", a spus Directorul de Vanzari Genesys, Apostolos Kemos.

Noile capabilitati de tip "omnichannel journey management" disponibile prin intermediul platformei Genesys au stabilit un nou standard pentru customer engagement.

Despre Intrarom S.A.

Intrarom, subsidiara a Intracom Telecom, si-a consolidat in mod constant pozitia de vendor important al pietei de telecomunicatii din Romania, si in prezent are aproximativ 400 de angajati si o suprafata industriala totala de 33.000 mp. Sustinuta de o infrastructura solida care are la baza o investitie de 24 milioane de euro, experienta companiei acopera urmatoarele linii de business: solutii la cheie pentru companii din sectorul telecomunicatii, solutii integrate IT&C pentru sectorul public, aplicatii personalizate si solutii pentru utilitati si banci, precum si productia de echipamante de telecomunicatii.

Despre Genesys

Genesys este liderul de piata in domeniul "omnichannel customer experience (CX) " si solutii pentru Contact Centers in cloud si pe amplasament. Noi ajustam branduri/companii de toate dimensiunile sa realizeze o afacere de succes de tip CX (Customer Experience).

Platforma "Customer Experience Platform" din cadrul Genesys gestioneaza in mod constant un numar consistent de "customer journeys" optime de-a lungul tuturor punctelor de contact, canalelor si interactiunilor pentru a transforma clientii in sustinatori ai brandului respectiv. Genesys si-a castigat reputatia in randul clientilor avand mai mult de 4.500 de clienti in 8 tari, orchestrand astfel mai mult de 100 de milioane de interactiuni digitale si de voce in fiecare zi.

Cosmin Samoilă (ONE) la Quarterly Report 3: ”Avem o creștere a vânzărilor din apartamente de 59% pe segmentul comercial”
Cosmin Samoilă (ONE) la Quarterly Report 3: ”Avem o creștere a vânzărilor din apartamente de 59% pe segmentul comercial”
Cosmin Samoilă, Directorul Financiar al ONE United Properties, a participat la cea de-a treia ediție a Quarterly Report, din 6 martie, eveniment marca Ziare.com, alături de partenerul principal...
Un mare combinat din România, deținut de un miliardar rus, face concedieri masive: ”Vom oferi locuri de muncă vacante”
Un mare combinat din România, deținut de un miliardar rus, face concedieri masive: ”Vom oferi locuri de muncă vacante”
Peste 80 din cei 186 de angajaţi ai combinatului de alumină Alum SA din Tulcea vor rămâne fără locuri de muncă, începând de luni, a anunţat, joi, 28 martie, subprefectul judeţului...
#premiu Intrarom Genesys, #premiu Best Use of Technology, #omnichannel customer experience , #marketing