Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Marketing360 - o viziune inovatoare a marketingului actual

Marti, 22 Mai 2012, ora 00:56
1786 citiri
Marketing360 - o viziune inovatoare a marketingului actual

Comunitatea de marketing din Romania se va reuni la cea de-a cincea editie a evenimentului Marketing360, care se va desfasura in perioada 13 - 14 iunie, la JW Marriott Bucharest Grand Hotel.

Participantii vor descoperi tendinte de ultima ora, cele mai bune practici, cele mai inspirate abordari pentru reconsiderarea relatiei dintre consumator si brand si vor avea ocazia sa discute strategii de marketing cu specialistul belgian StefanKolle, Partner, Futurelab.

Prima zi a evenimentului, 13 iunie, va include o serie de conferinte despre provocarile din marketingul actual desfasurat inca pe o piata tulbure. Invitatii vor prezenta noi concepte de promovare, discutand trecerea de la instrumentele clasice de marketing la promovarea in era digitala, dar si solutii la problemele cu care oamenii din domeniu se confrunta frecvent.

Pe 14 iunie, in cea de-a doua zi, profesionsti cu experienta vor sustine 2 workshopuri intensive: Digital Masters, despre ultimele tendinte si solutii de promovare in mediul online, si Loyal Customers, despre fidelizarea consumatorilor.

Panelul de vorbitori din prima zi va fi completat de Adrian Alexandrescu - Managing Partner, Interactions, Marko Njavro - Director de Marketing, Bergenbier SA, TraianNastase - Online Project Manager, GfK, Mihai Seceleanu - CEO & Founder, InternetCorp.

In cadrul evenimentului GfK Romania va oferi rezultatele studiului "Cat investesc companiile in social media", prezentand gradul de implicare al companiilor in retelele sociale, cum isi aloca bugetele pentru acest mediu, cu cat a evoluat si cum va creste volumul activitatilor in social media anul acesta.

La sfarsitul zilei de conferinte, Evensys va organiza alaturi de Leo Burnett cea de-a unsprezecea editie a concursului Cannes Predictions, evenimentul care se adreseaza tuturor celor care doresc sa-si testeze talentul si intuitia in a ghici lucrarile cu cele mai mari sanse de castig la cel mai important concurs de publicitate dedicat creativitatii.

Detalii complete despre programul intregului eveniment, vorbitori si inscriere sunt disponibile pe www.marketing360.ro.

Ce sunt grupurile secrete de pe WhatsApp și cum funcționează
Ce sunt grupurile secrete de pe WhatsApp și cum funcționează
WhatsApp introduce un meniu de apelare îmbunătățit și o funcție pentru grupuri ascunse în versiunea beta a aplicației. Noua funcție, numită „Hidden Group”, permite crearea și...
Un nou scandal pentru Guvern. Damen a dat in judecata Romania la o curte internationala de arbitraj
Un nou scandal pentru Guvern. Damen a dat in judecata Romania la o curte internationala de arbitraj
Premierul Marcel Ciolacu confirma faptul ca olandezii de la Damen au dat in judecata Romania, aratandu-se in acelasi timp optimist in ceea ce priveste rezolvarea pe cale amiabila a disputelor...
#Marketing360 eveniment Evensys Bucuresti, #eveniment marketing online Romania , #marketing