Meet Magento, eveniment de referinta pentru eCommerce

Vineri, 12 Septembrie 2014, ora 11:59
1410 citiri
Meet Magento, eveniment de referinta pentru eCommerce

Evenimentul "Meet Magento" se va desfasura in Romania, in perioada 13- 14 septembrie, in Cluj Napoca. Anul acesta, evenimentele Meet Magento vor avea loc în mai mult de 10 de țări din întreaga lume, incluzand US, Rusia, Brazilia, Germania, Italia si Spania.

Evenimentul va intruni peste 300 de participanti atat din tara cat si din afara tarii si va consta intr-o conferinta generala urmata de doua conferinte specializate, Business si Developer, un Expo Zone pentru furnizori de servicii, After Party dar si un Hackathon, in 14 septembrie.

Trackul Business este dedicat proprietarilor de magazine online, oamenilor de marketing si furnizorilor de servicii. In cadrul acestui track focalizarea va fi pe promovarea magazinelor online si integrarea platformei Magento in strategia de dezvoltare. Trackul Tehnic pe de alta parte este dedicat in special dezvoltatorilor si integratorilor Magento.

Participantii se vor putea destinde si socializa si in cadrul sesiunilor de Networking si After Party, ce vor avea loc in cadrul conferintei, la finalul zilei.

Meet Magento Romania este un eveniment orientat catre mediul de afaceri si ajuta actorii din comunitatea Magento sa se infiltreze pe pietele lor, sa interactioneze si sa schimbe idei care ii vor ajuta sa devina mai agili intr-o piata competitiva, in continua schimbare.

Mai multe detalii despre eveniment si biletele pe meet-magento.com.

HoReCa, 1/5 din PIB – TradeVille
HoReCa, 1/5 din PIB – TradeVille
Evoluția Cifrei De Afaceri Din Comerțul Cu Ridicata Cifra de afaceri din comerțul cu ridicata (cu excepția comerțului cu autovehicule si motociclete) a scăzut, in luna ianuarie, cu 20%...
Ministerul Dezvoltării a virat peste 286 de milioane de lei, pentru plățile restante din programul "Anghel Saligny"
Ministerul Dezvoltării a virat peste 286 de milioane de lei, pentru plățile restante din programul "Anghel Saligny"
Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei (MDLPA) a virat suma de 286.390.685,13 lei, în vederea decontării facturilor pentru 237 de obiective finanţate prin Programul...
#conferinta meet magento Romania, #conferinta ecommerce Cluj Napoca , #marketing