Ziare.com

Metode de Promovare Site si Magazin Online

Joi, 13 Noiembrie 2014, ora 11:48

   

Metode de Promovare Site si Magazin Online
Metodele de Optimizare SEO pentru aducerea unui site intre primele rezultate in Google s-au modificat radical in ultimii ani. Astfel, daca in urma cu 3-4 ani era suficient schimbul de link-uri si inscrierea in directoare web, astazi, Google pune cel mai mult accent pe continut, pentru o mai buna experienta a vizitatorilor site-urilor respective.

Crearea unui magazin online va poate oferi multiple posibilitati in ceea ce priveste desfasurarea afacerii pe care o detineti, mai ales in cazul in care aceasta face parte din domeniul comertului. Insa inainte de a opta pentru un serviciu sau altul este nevoie sa cunoasteti anumite detalii importante, pentru ca totul pana la final sa iasa asa cum va doriti si sa fiti multumiti de ceea ce aveti.

In primul rand, trebuie sa fiti constienti de faptul ca aspectele cele mai importante sunt legate de calitatea si de complexitatea unei solutii in ceea ce priveste comertul electronic.

Totodata, este necesar sa va ganditi foarte serios si la bugetul pe care il veti aloca, si la timpul necesar pentru desfasurarea lucrarilor. De asemenea, este important sa aveti si o strategie pe care sa o urmati pentru a ajunge acolo unde va doriti, iar atitudinea fata de magazinul online si cei care il realizeaza trebuie sa fie asadar una potrivita.

Vrei sa reduci costurile afacerii cu pana la 50%? Am negociat pentru tine discounturi speciale la produsele si serviciile de care ai nevoie pentru afacerea ta. Obtine oferta AICI!

Un magazin online poate fi de asemenea gestionat foarte bine si poate fi o alternativa mai eficienta decat in mediul real al afacerii. Spunem acest lucru deoarece un magazin online este deschis non stop si puteti avea un control mai eficient prin acumularea de informatii in timp real despre tot ceea ce se intampla cu vanzarea de produse si cu vizitatorii ce acceseaza site-ul.

Un alt aspect cat se poate de important in ceea ce priveste magazinul online este ca acesta trebuie sa fie si optimizat corect si promovat pentru a atrage vizitatori interesati de produsele pe care le comercializati.

Pentru a optimiza cat mai corect un magazin online (daca nu doriti sa apelati la o agentie de publicitate), este recomadat sa se foloseasca descrieri unice pentru fiecare produs in parte, fotografii care sa contina atribut ALT, text pe prima pagina (minimum 500 de cuvinte) si optimizarea fiecarei pagini in parte (adaugare meta-title, meta-description).

De asemenea, este recomandat sa creati harta site-ului (sitemap) pentru ca ulterior sa o puteti trimite direct la Google prin intermediul contului de Webmaster Tools.

Pentru a nu exista posibilitatea ca site-ul dumneavoastra sa fie penalizat in vreun fel, in urma update-urilor de algoritmi (Panda, Penguin, Hummingbird, etc), este recomandat sa nu faceti schimb de link-uri cu alte site-uri, sa nu cumparati link-uri pozitionate in footer sau sidebar pentru ca acestea sa nu fie interpretate drept SPAM si sa va asigurati ca link-urile sunt create pe site-uri. ro sau in limba romana.

All Pro Web va pune la dispozitie 3 pachete preplatite de promovare online cu tarife intre 450 lei si 1000 lei/ luna, concepute pentru orice tip de site sau magazin online, indiferent de vechimea acestuia.

Puteti alege pachetele All Pro Web pentru ca site-ul dumneavoastra sa atinga prima pagina in Google, sa se mentina acolo sau pur si simplu pentru a va vinde produsele, serviciile sau pentru a va face conoscuta firma / brand-ul in mediul online, chiar daca nu detineti un site. Practic, putem promova orice tip de activitate comerciala si nu numai.

All Pro Web garanteaza prin contract prestarea tuturor serviciilor specificate in cadrul pachetelor de promovare si faptul ca raportul calitate - pret este cel mai bun din Romania.

All Pro Web realizeaza rapoarte detaliate privind activitatea derulata pe parcursul colaborarii.

Pentru a comanda unul dintre pachetele All Pro Web de promovare site si optimizare seo sau pentru a solicita o oferta de promovare personalizata, ii puteti contacta utilizand formularul din pagina de contact de pe site sau ii puteti apela telefonic la: 021.440.35.35 sau 0722.555.225.

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 2584 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Nu exista comentarii postate de utilizatori.


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor