Mobile marketing: afla cele mai noi tendinte si strategii de promovare

Miercuri, 24 Aprilie 2013, ora 19:39
1993 citiri
Mobile marketing: afla cele mai noi tendinte si strategii de promovare

Cea de-a VI-a editie a Mobile Conference, cel mai mare eveniment dedicat promovarii si dezvoltarii aplicatiilor in mediul mobil, se desfasoara anul acesta pe 16-17 mai, la Howard Johnson Hotel Bucuresti.

Evenimentul va reuni numerosi marketeri si specialisti din mediul mobil: operatori de servicii, producatori, dezvoltatori si agentii interactive, cele doua zile de eveniment cuprinzand sesiuni interactive de conferinte, seminarii intensive, un program de workshop avansat si gala de premiere Mobile Awards, ce ofera recunoastere celor mai bune campanii si aplicatii mobile din domeniu.

Editia din acest an va aduce in prim plan cele mai noi idei si solutii pentru promovarea eficienta a brandurilor in mediul mobil, idei de crestere a vanzarilor si crearea interactiunii intre branduri si consumatori.

Prima zi

Prima zi a evenimentului cuprinde doua sesiuni de conferinte si seminarii intensive, care vor prezenta strategii eficiente de creare a campaniilor de mobile marketing, sfaturi practice pentru cresterea vanzarilor si oportunitatile de business din mediul mobil. La sfarsitul primei zile, va avea loc gala de premiere Mobile Awards

Mobile Marketing Forum aduce in prim plan notiuni complexe de mobile marketing, studii de caz si cele mai bune practici si strategii de integrare a mobile advertising-ului in campanii de comunicare complexe. Evenimentul se adreseaza profesionistilor din zona de marketing, dar si reprezentantilor agentiilor interactive si ai companiilor care activeaza in zona mobile.

Tot prima zi va avea loc si Mobile Apps Meetup, incluzand sesiuni ce isi propun sa-i aduca in acelasi loc pe dezvoltatorii actuali de aplicatii mobile, dar si pe cei care intentioneaza sa patrunda in acest domeniu. Sesiunile cuprind o jumatate de zi de dezbateri, studii de caz si dialog despre inovatiile tehnologice si resursele prezente pe plan local.

Ziua de 16 mai se va incheia cu Gala de premiere Mobile Awards, in cadrul careia vor fi premiate cele mai inovative, creative si apreciate campanii si aplicatii mobile.

Cele 13 categorii anuntate sunt:

- Cea mai buna campanie prin SMS;

- Cea mai buna campanie de marketing mobil;

- Cel mai bun mobi site de companie/ brand;

- Cea mai buna aplicatie mobila de brand/ produs;

- Cea mai buna campanie care a folosit tehnologii noi (Geolocation, NFC, Augmented Reality, QR Codes);

- Aplicatii (Utilities (ghiduri, instrumente);

- Payment (plati utilitati, aplicatiile bancilor, operatorilor telecom etc);

- Entertainment;

- Publishing;

- Others;

- Premii speciale Windows Phone;

- Best Taxi Application;

- Best Tablet Application.

In cadrul sesiunilor de conferinte, va fi prezentat in exclusivitate un studiu dedicat marketingului mobil, realizat de compania Unlock Research. Rezultatele vor dezvalui cele mai in voga instrumente actuale de marketing mobil si care este perceptia consumatorilor privind aplicatiile mobile.

A doua zi

Cea de-a doua zi a evenimentului va cuprinde patru sesiuni de workshopuri avansate, sustinute de trainerul britanic, Rob Thurner, fondator al platformei Mobile Training Academy.

Sesiunile de workshop Mobile Marketing Training vor oferi participantilor, marketerilor si dezvoltatorilor de aplicatii mobile, ocazia sa afle strategii eficiente ale platformelelor mobile, pentru succesul unei afaceri.

Mai multe detalii despre eveniment pe mobileconference.ro..

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Google a concediat 28 dintre angajații care au protestat împotriva contractului cu guvernul israelian
Google a concediat 28 dintre angajații care au protestat împotriva contractului cu guvernul israelian
Protestele angajaților la sediile Google din California și New York au avut consecințe grave. Demersul care avea ca scop anularea unui contract al companiei cu autoritățile din Israel a dus la...
Ministerul Energiei a amanat decizia de continuare a proiectului nuclear american NuScale de la Doicesti
Ministerul Energiei a amanat decizia de continuare a proiectului nuclear american NuScale de la Doicesti
AGA companiei de stat Nuclearelectrica (SNN) nu a luat decizia de continuare a proiectului de construire, pe amplasamentul fostei termocentrale pe cărbune de la Doicești, a unei centrale nucleare...
#eveniment Bucuresti Mobile Marketing, #Mobile Marketing Conference Bucuresti , #marketing