Platforma online care ofera servicii de mediu pentru orice firma din Bucuresti

Advertorial
Miercuri, 29 Mai 2019, ora 12:09
8585 citiri
Platforma online care ofera servicii de mediu pentru orice firma din Bucuresti

iMediu este platforma online din Romania care ofera servicii de mediu pentru orice firma din Bucuresti. Mai exact, platforma vine in ajutorul companiilor care, incepand cu anul 2011, cand a intrat in vigoare legea nr.211/2011, sunt obligate sa predea deseurile unui operator autorizat, sa intocmeasca o evidenta cronologica a cantitatii, naturii, originii si, dupa caz, a destinatiei, a frecventei, a mijlocului de transport, a metodei de tratare, precum si a operatiunilor de valorificare/eliminare a deseurilor generate pe amplasament si sa o raporteze in fiecare an pe suport hartie si in aplicatia online SIM in formatul solicitat de Agentia pentru Protectia Mediului.

Platforma iMediu a devenit o necesitate pentru cei care detin companii, fie mai mici sau mai mari, pentru ca preia obligatiile pe care le-ar fi avut un angajat in ceea ce priveste aceasta lege.

Astfel, principalul beneficiu pe care il aduce aceasta platforma companiilor este preluarea responsabilitatilor si economisirea timpului.

Pentru a beneficia de serviciile oferite de aceasta platforma, angajatorii trebuie sa opteze pentru un anumit tip de abonament. Abonamentele pot fi de baza, de baza plus consultant dedicat, de baza plus consultant dedicat si intocmirea declaratiilor.

Principalele servicii pe care iMediu le ofera sunt: intocmirea registrelor de evidenta a deseurilor, intocmirea si depunerea declaratiilor la Administratia Fondului pentru Mediu, intocmirea raportarilor, depunerea acestora la Agentiile de Protectia Mediului, elaborarea chestionarelor statistice si inregistrarea in Sistemul Integrat de Mediu si raportarea in aplicatie SIM la termenul stabilit. Prin experienta considerabila si prin profesionalismul specialistilor, iMediu garanteaza companiilor evitarea amenzilor si sanctiunilor la controlul de mediu, indiferent de tipul deseurilor declarate. Totul la doar un click distanta!

Cum functioneaza precis acest sistem? Totul se desfasoara in doar trei pasi:

1. Crearea unui cont pe platforma;

2. Declararea deseurilor in fiecare luna;

3. Emiterea documentelor.

Dupa ce angajatorul si-a creat cont pe platforma si a declarat deseurile, iMediu face toate demersurile necesare pentru a intocmi documente de mediu pentru respectarea legislatiei in vigoare care vor fi prezentate in cazul controalelor, respectiv pentru a ajuta firmele din Arges sa scape de grija acestei responsabilitati.

Mai intai, se intocmesc registrele de evidenta a gestiunii deseurilor, apoi sunt identificate obligatiile de plata la Fondul pentru Mediu, sunt intocmite lunar si depuse in termenele legale.

Pe langa aceste servicii, platforma asigura intocmirea raportarilor lunare, semestriale sau anuale si transmiterea lor in timp util catre APM, ANPM, AFM, DSV.

In pasul final, sunt elaborate chestionare statistice privind generarea si gestionarea deseurilor si raportate catre autoritatile competente de protectie a mediului atat pe suport hartie, cat si online in aplicatia Agentiei Nationale pentru Protectia Mediului - denumita SIM (Sistemul Integrat de Mediu).

Un alt beneficiu adus utilizatorilor acestei platforme este posibilitatea descarcarii documentelor necesare din contul de client.

Care sunt utilizatorii care pot beneficia de aceasta platforma? Ei bine, iMediu ofera consultanta completa pentru orice afacere. Iata cateva dintre principalele tipuri de afaceri cu care platforma a interactionat:

- Service-uri auto;

- Tipografii;

- Unitati medicale;

- Farmacii;

- Restaurante si fast-food;

- Comert si distributie.

Asadar, companiile nu trebuie decat sa creeze un cont, sa aleaga un abonament, iar totul va deveni mai simplu decat si-ar fi putut imagina! Scapati de grija controlului de mediu si de responsabilitatile obositoare cu ajutorul platformei iMediu!

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Android 15 își va avertiza utilizatorii în privința deteriorării dispozitivului
Android 15 își va avertiza utilizatorii în privința deteriorării dispozitivului
Noua versiune Android 15 va introduce o funcție inovatoare care va alerta utilizatorii atunci când dispozitivele lor sunt pe cale să se defecteze din cauza uzurii excesive a cipului de stocare...
România, fruntașă pe piața europeană de prelucrare a țițeiului. Contribuția țării noastre la mult dorita independență a Europei de importurile rusești
România, fruntașă pe piața europeană de prelucrare a țițeiului. Contribuția țării noastre la mult dorita independență a Europei de importurile rusești
Cu toate că producția internă de petrol a României este în scădere, țara noastră pare să joace un rol-cheie pe piața europeană de prelucrare a țițeiului. Clasându-se între primii...
#platforma online servicii mediu, #servicii mediu firme Bucuresti , #marketing