Profesorul Peter Coles de la Harvard Business School vine in Romania!

Miercuri, 25 Aprilie 2012, ora 17:08
2078 citiri
Profesorul Peter Coles de la Harvard Business School vine in Romania!

Profesorul Peter Coles de la Harvard Business School participa la programul "Negotiation and Strategic Decision Making", care se va desfasura intre 23 si 25 mai, la Bucuresti.

Programul se adreseaza directorilor executivi si managerilor de companii care doresc sa-si dezvolte business-ul prin intermediul strategiilor eficiente de negociere si foloseste stilurile de predare dezvoltate si perfectionate de Harvard Business School. Aceasta abordare este recunoscuta la nivel mondial datorita utilizarii a trei metode de predare: studii de caz, simularea rolurilor si prelegeri asupra celor mai noi teorii din domeniu.

In urma pregatirii, "managerii antrenati vor diseca negocierea prin considerarea partilor implicate, identificarea obiectivelor si stimulentelor si prin pregatirea punctelor de vedere astfel incat sa maximizeze puterea de convingere. Teoriile simple le permit acestora sa realizeze strategii competitive si cooperative, reusind, in acelasi timp, sa prezica rezultatele acestor interactiuni strategice", mentioneaza Coles.

Dincolo de informatiile de tip teoretic pe care le prezinta acest program (cum se realizeaza o oferta introductiva, care sunt cele mai intalnite prejudecati psihologice si erori de luare de decizii, etica in negocieri, etc.), pe parcursul celor trei zile ale sesiunii intensive de mentorat, participantii vor invata cadrul cheie pentru negociere si vor pune in practica toate cunostintele dobandite, in cadrul unor simulari interactive. Acestea se refera la negocierile de tip multi-party sau dintr-o pozitie slaba si se va urmari si incercarea de construire de parteneriate castigatoare. In plus cursul are in vedere si examinarea licitatiilor si analizarea unui studiu de caz despre negocierea in situatiile de criza, dar si procesul pe care trebuie sa il urmeze un manager in momentul in care se iau decizii critice spontane.

Mai multe informatii despre agenda si modalitatile de inscriere puteti gasi pe site-ul evenimentului.

China abandonează Rusia: Se salvează de frica SUA, după ce a primit o lovitură majoră
China abandonează Rusia: Se salvează de frica SUA, după ce a primit o lovitură majoră
Cele două națiuni, China și Rusia și-au întărit alianța, iar Xi Jinping și Vladimir Putin au făcut schimb de vizite în capitalele lor în ultimul an pentru a-și reitera angajamentul...
Apple încetinește producția de Vision Pro după vânzările modeste din Statele Unite ale Americii
Apple încetinește producția de Vision Pro după vânzările modeste din Statele Unite ale Americii
După ultimele vânzări înregistrate de Apple pentru produsul Vision Pro, casca VR a gigantului tech, se pare că oficialii companiei au luat decizia de a limita producția dispozitivelor....
#curs negociere Peter Coles, #Peter Coles profesor Harvad , #marketing