Retailerii online se intalnesc in Capitala la TeCOMM - Conferinta de eCommerce

Miercuri, 09 Martie 2016, ora 18:03
790 citiri
Retailerii online se intalnesc in Capitala la TeCOMM - Conferinta de eCommerce
foto: bucharest.tecomm.ro

Primavara aceasta este dedicata comertului electronic. In 21 aprilie, in Bucuresti, are loc editia a VIII-a la nivel national TeCOMM eCommerce Conference&Expo, unul dintre cele mai importante evenimente de ecommerce din Europa de Est.

TeCOMM este un eveniment dedicat atat proprietarilor de magazine online, cat si furnizorilor ce ofera produse, servicii si solutii de eCommerce. Evenimentul sta sub semnatura agentiei de organizari evenimente Libero Events, care organizeaza aceasta conferinta in doua din principalele orase de interes: Bucuresti si Cluj-Napoca.

Romania este una dintre tarile din Europa de Est cu o piata de eCommerce inca tanara, dar care evolueaza progresiv de an la an, alaturi de tari precum Polonia, Slovacia sau Cehia. Predictia pentru urmatorii ani este ca eCommerce-ul va fi considerat cel mai important instrument de vanzari, iar 50% din vanzarile din offline vor fi influentate de strategiile si campaniile care se desfasoara in online.

Power to the customers, conceptul editiei de la Bucuresti

Romanii sunt online, cumpara din ce in ce mai mult si mai divers si devin din ce in ce mai sofisticati. Cumparatorii au puterea, iar business-ul fiecaruia din acest domeniu nu poate supravietui fara clienti, succesul fiind al business-urilor care reusesc sa fidelizeze si sa readuca clientii pe site-ul lor.

Editia TeCOMM Bucuresti va sublinia importanta intelegerii comportamentului consumatorului, nevoilor acestuia, fidelizarii acestuia si modul in care business-urile online este necesar sa isi realizeze strategiile pentru ca acestia sa se intoarca pe site, convertindu-se in mod repetat.

La TeCOMM Bucuresti sunt asteptati peste 250 de retaileri online care au deja un business sau isi doresc un start-up in acest domeniu, cat si specialisti din domeniile conexe implicati in activitatea de online a business-urilor.

Cei peste 20 de speakeri profesionisti vin din agentii si magazine online din UK, Olanda, Polonia, Danemarca si Romania si vor vorbi despre situatia curenta a pietei, despre provocari, rezultate si solutii eficiente, vor prezenta modele de succes, proiecte in care au fost implicati, vor explica ce tooluri si date au folosit si de ce au tinut cont pentru a construi business-uri online care au atins succesul.

Inscrierile la TeCOMM Bucuresti se fac pe www.bucharest.tecomm.ro unde se va actualiza constant lista speakerilor. Organizatorii au pregatit preturi speciale care ofera participantilor reduceri considerabile din pretul integral al biletelor, in functie de perioada inscrierii.

Pana la data de 29 februarie veti putea beneficia de reduceri, preturile pentru conferinta pornesc de la 69 euro, mai mult, organizatorii ofera si reduceri atractive pentru grupuri. Vezi aici toate preturile.

Cosmin Samoilă (ONE) la Quarterly Report 3: ”Avem o creștere a vânzărilor din apartamente de 59% pe segmentul comercial”
Cosmin Samoilă (ONE) la Quarterly Report 3: ”Avem o creștere a vânzărilor din apartamente de 59% pe segmentul comercial”
Cosmin Samoilă, Directorul Financiar al ONE United Properties, a participat la cea de-a treia ediție a Quarterly Report, din 6 martie, eveniment marca Ziare.com, alături de partenerul principal...
Un mare combinat din România, deținut de un miliardar rus, face concedieri masive: ”Vom oferi locuri de muncă vacante”
Un mare combinat din România, deținut de un miliardar rus, face concedieri masive: ”Vom oferi locuri de muncă vacante”
Peste 80 din cei 186 de angajaţi ai combinatului de alumină Alum SA din Tulcea vor rămâne fără locuri de muncă, începând de luni, a anunţat, joi, 28 martie, subprefectul judeţului...
#eveniment retaileri Bucuresti 2015, #Tecomm Bucuresti 2016 , #marketing