Sociologi, marketeri si publicitari dezbat caracteristicile femeilor din target-ul comercial

Luni, 10 Iunie 2013, ora 23:56
948 citiri
Sociologi, marketeri si publicitari dezbat caracteristicile femeilor din target-ul comercial

Prima editie a conferintei Marketing for Women se va desfasura in perioada 4-5 iulie, la Hotel Ramada Majestic din Bucuresti. Evenimentul isi propune sa faca lumina in relatia complicata dintre profesionistii din industria de marcomm si femeile din Romania, de multe ori portretizate cliseic sau foarte pe scurt in brief-urile campaniilor de comunicare.

Tema conferintei este una care se impune pe piata serviciilor de comunicare avand in vedere ca femeile sunt implicate la nivel local si global in majoritatea deciziilor de cumparare, chiar si atunci cand produsele sau serviciile au ca utilizatori finali barbatii.

De-a lungul celor doua zile de conferinta, peste 20 de speakeri romani si un invitat international vor dezbate teme relevante pentru cei intersati de cunoasterea consumatorului feminin.

Principalele teme abordate de conferinta sunt:

- Portretul consumatoarelor din Romania de azi: atitudini, comportamente de consum, trend-uri;

- Consumul de media si canalele cu cele mai bune rezultate;

- Relatia femeilor din target cu brand-urile: de la trial pana la fidelizare;

- Abordari strategice ale diferitelor target-uri feminine: adolescente/ fashioniste/ mame/ sotii;

- Influenceri si celebrity endorsement in comunicarea cu target-ul feminin;

- Best practices: campanii de comunicare cu rezultate spectaculoase si modalitati de integrare a insight-urilor in construirea unor strategii de comunicare de succes.

In prima zi dezbaterile se vor duce in jurul consumatorului feminin, pornind de la studiile de piata locale si trend-urile, valorile si consumul de media preferate de catre femei.

In cea de-a doua zi, Ben Grossman (Senior Strategist, Jack Morton Worlwide) va prezenta rezultatele raportului Beyond Pink, un studiu realizat anul trecut la nivel global ce investigheaza tendintele in marketing-ul adresat femeilor.

Ceilalti invitati vor prezenta studii de caz ale unor brand-uri locale care au reusit sa gaseasca cele mai potrivite abordari strategice pentru femeile din target.

Informatii complete despre program si despre participarea la conferinta sunt disponibile pe site-ul oficial.

Pentru toti cei care se inscriu pana la data de 17 iunie inclusiv este disponibil un pret de tip early bird, cu 15% reducere.

ToddyCat, hackerii care vizează organizații guvernamentale și militare. Cum își obțin informațiile
ToddyCat, hackerii care vizează organizații guvernamentale și militare. Cum își obțin informațiile
Kaspersky, compania rusă de securitate cibernetică, a raportat recent activitățile unui grup de hackeri numit ToddyCat, care vizează organizații guvernamentale și militare din regiunea...
Cum funcționează tehnologia QD-OLED de pe noile televizoare smart și cu ce beneficii vine
Cum funcționează tehnologia QD-OLED de pe noile televizoare smart și cu ce beneficii vine
Anunțată recent, tehnologia ecranelor QDEL promite să revoluționeze industria televizoarelor, începând cu segmentul premium și extinzându-se treptat către gama de buget. În timp ce...
#conferinta marketing for women, #caracteristici femei target comercial , #marketing